Cine este noul Hercule Poirot din Murder on the Orient Express?

noul Hercule Poirot

Noul Hercule Poirot și-a făcut debutul, în timp ce eu abia așteptam să vă povestesc despre Neversea, căci au fost părți bune, dar și părți rele, am o recenzie de carte pe care vreau să o bibilesc, daaaar iată că a intervenit această nouă producție. Am dat de trailer-ul acesta și nu mă pot abține să nu vă dau și vouă această veste minunată.

Noul Hercule Poirot

Murder on the Orient Express va avea premiera în luna noiembrie a acestui an și ne vom bucura de prezența lui Johnny Depp și Penélope Cruz. Ce este curios, ori dezamăgitor, ori luați-o cum vreți voi, este faptul că avem un nou Hercule Poirot. Personajul faimosului detectiv belgian va fi jucat de actorul Kenneth Branagh.

Crima din Orient Express este unul dintre cele mai cunoscute romane ale autoarei Agatha Christie, alături de 10 negrii mititei, Ucigașul ABC și multe altele.

Timp de 24 de ani, Hercule Poirot a fost jucat de inegalabilul David Suchet. Nu cred că există actor care să îl depășească. Chit că citesc, ori mă uit la serial, Hercule Poirot este același. Pe ecran îl văd pe acel Poirot pe care mi-l descrie Agatha. Am copilărit cu el, citesc fiecare carte cu un entuziasm nebun și nu știu ce să spun despre decizia de a avea un alt Poirot. Într-adevăr, David este bătrân, La 71 de ani, nu știu cât chef și celule cenușii mai are pentru a se plimba de colo-colo cu mustața falsă. See what i did there? Celule cenușii cu siguranță mai are, iar eu sunt destul de devastată că nu îl voi mai vedea interpretând acest personaj.

Sunt totuși entuziasmată pentru că Hercule Poirot rămâne un personaj important pentru multe generații și sper ca acest film să îi aducă și pe cei tineri în universul Agathei Christie.

Voi ce părere aveți despre noul Hercule Poirot? Vă puteți imagina acest personaj neinterpretat de David Suchet?