Spider-Man: Homecoming, al doilea trailer

Încă mai plângi după Logan? Știu că sperai să îl vezi în costumul acela smexy galben cu negru și că Marvel ți-a răpit și această bucurie, dar nu dispera. Avem al doilea trailer pentru Spider-Man Homecoming, film care va apărea în luna iulie a acestui an.

Eu una aștept cu nerăbdare acest film, declarându-mă mare fană a filmelor produse de Marvel care respectă cât de cât firul întâmplărilor din seriile animate. Nu am citit comic books, dar am crescut cu seriile animate Spider-Man și X-Men și sunt super entuziasmată când regăsesc scenele din copilărie în filmele de la cinema.

Știu că după Civil War, au fost fani dezamăgiți de prestația lui spidey, but hey, acesta este Peter Parker la începutul carierei sale de super erou. Avem un puștan hiperactiv, oleacă timid, care încă învață că odată cu puteri mari, vin și responsabilități mari.  

#lacrimă

Așa că dacă și tu îl îndrăgești pe spidey în această versiune adolescentină, ori vrei doar să îl sorbi din priviri pe Robert Downey Jr, sigur o să îți placă filmul. Iaca trailerul numero dues: