Milu Café – Savurează o cafea în sufragerie ☕️

Poza este de pe http://www.milucafe.ro

În weekend am fost la Milu Café. Mi-a plăcut atât de mult căldura cu care am fost primiți încât vreau să vă conving și pe voi să mergeți. Dacă sunteți iubitori de cafea și vă place să vă petreceți weekend-ul într-o sufragerie plină cu cărți, aceasta e cafeneaua perfectă pentru voi!

Vineri dimineață am observat că zgomotul de fundal de la Radio Zu era diferit. Tatăl meu este mare fan și fiecare mic dejun îl servim cu Buzdugan și Morar pe fundal. Ei au acum o campanie prin care promovează diferite afaceri. Adicătelea, își mută pentru o dimineață studioul în sediul tău, pentru a te promova. Sounds great, right?

Așa am aflat eu despre cuplul care deține Milu Café. S-au decis ei într- zi să lase baltă ce făceau și să își trăiască visul. Acela de a avea o cafenea micuță, cochetă, ce să mai, o sufragerie! Vorbesc serios. Cafeneaua lor este o sufragerie și e al naibii de primitoare.

Ne-am dus sâmbătă glonț spre cafenea. Așa mi se năzărește mie. Dacă văd/aud de un local fain, dau fuguța la ei cât de repede pot. Am intrat în sufrageria plină de decorațiuni care mai de care mai inedite și am comandat două lătuțe 😊)

Doar că eu sunt o aeriană și nu realizasem că trecuse de mult ora închiderii. Proprietarul e un om de nota 10 și ne-a primit chiar și așa. Cafeneaua mai era deschisă doar pentru niște prieteni, dar dacă tot am apărut noi și am zis că vrem să servim în cafenea, ce să mai facă omul?

Eu am fost foarte stânjenită de situație, căci era clar vina mea că nu m-am interesat de program și deja mă gândeam cum plec cu coada între picioare. În schimb, ne-am savurat cafeluțele într-o atmosferă chill și m-am pierdut în titlurile dintre rafturi. Btw, au niște bibelouri tare haioase :))

Îi găsiți pe strada Bărăției, foarte aproape de Subway Cocor. Prețurile variază între 6 și 16 lei și puteți cumpăra cafea pentru acasă. Vă las aici meniul să aruncați o geană.

P.S.

PROGRAM

Luni – Vineri : 10:00 – 19:00

Sambata : 10:00 – 16:00

Duminica: inchis