Kawaii Box – cutie de subscripție cu dulciuri din Japonia

Minion food kawaii box

Au trecut săptămâni bune de când am primit ultima cutie cu dulciuri din Japonia de la Kawaii Box, dar am lăsat-o săraca să zacă prin cameră până m-am decis să fac câteva poze produselor. Norocul meu a fost că singurele produse alimentare erau jeleuri, iar acelea pot rezista în tot felul de condiții.

Poate vă întrebați de ce am spus că este ultima cutie, parcă abia mă abonasem, nu? Este adevărat. Am decis să mă opresc după a treia cutie din motive ce țin de proasta organizare a Poștei Române. Din moment ce un pachet din Japonia poate fi livrat în câteva zile spre România, dar apoi să stea la Poșta Vamală din România chiar și pentru mai mult de o lună este deranjant pentru mine. Problema este cunoscută de cei de la Kawaii Box, le-am și transmis feedback-ul meu, dar din păcate cred că va mai dura până se vor rezolva lucrurile.

Poți încerca această cutie pentru o lună, 6 luni sau 12 luni și dacă alegi un plan pe mai multe luni îl poți opri oricând fără costuri suplimentare.

Conținutul cutiei

Tema acestei cutii a fost Summer Festival. Nu știu care este legătura produselor cu festivalurile, dar sunt drăgălașe foc și cred că le-a depășit pe celelalte două pe care le am.

Stickere Gudetama

Oul acesta leneș sunt fix eu. Uneori mă trântesc în pat și trec orele pe lângă mine, dar tot obosită mă simt. sunt atât de drăgălașe încât cred că le voi păstra intacte. Ori o să umplu cu ele paginile din bullet journal în care îmi va fi lene să scriu.

Gudetama

Washi Tape Hello Kitty

De parcă nu aveam deja 25+ în colecție…

washi tape hello kitty

Set de gătit

În perioada liceului găteam, doar că nu la modul la care vă gândiți voi. Făceam brioșe, macarons și alte dulciurele din polymer clay. Acela odată format se bagă la cuptor pentru a rămâne intact. Setul acesta de gătit brioșe nu știu ce fel de clay conține, crema părea un fel de aracet, dar mi-a plăcut să fac din nou mâncare la scară mică.

În cazul în care sunteți curioși să îmi vedeți mâinile de Louie Anderson în acțiune:

minion food kawaii box

Jucărie (not sure if Snoopy)

snoopy

Breloc Squishy Mochi

Aici am să vă las să vă imaginați o prăjitură mochi la care este atașat lanțul de breloc și pe care o poți storcoși. Filmasem câteva secunde degetele mele imense cum zdrobesc acea prăjiturică având o scenă din Fructul Oprit pe fundal. Ceva de vis :))

Stickere pentru unghii cu unicorni

Nu cred că am folosit vreodată așa ceva pe unghii. Spiritul meu de less waste o să mă provoace să le folosesc totuși. O să fie interesant. unicorni

Dulciuri din Japonia – jeleuri cu aromă de pepene roșu

Nu îmi vine să cred că încă nu le-am mâncat.

jeleuri

Pix multicolor flamingo

Dumnezeule, țineți minte pixurile acestea de când eram prunci? Le adoram și cred că am avut unul singur care s-a stricat imediat. Îl voi prețui pe acesta pentru eternitate.

flamingo

Doza de roz

Asta nu știu dacă să păstrez la pixuri sau în trusa de prim ajutor.

roz

Elastice de păr

Nu le-am scos din pachet fiindcă aș vrea să le dau unui copil care chiar le-ar folosi. Dacă știți copilași interesați de produse kawaii box, dați-mi de veste pe Facebook. Am strâns câteva produse pe care doresc să le dau 😀

elastice păr