Încă e vară la KFC #buzzkfcsummer

#buzzkfcsummer

*Acest articol face parte din campania #buzzkfcsummer inițiată de Buzzstore

Indiferent cât de nocivă s-ar spune că este mâncarea de la fast food, eu tot aș consuma-o cu patos. Ce-i drept, m-a ajutat să înțeleg anumite lucruri și vizita în bucătăria KFC de anul trecut, dar încerc să văd mâncarea nesănătoasă drept mici plăceri nevinovate.

Nu pot fugi la nesfârșit de fast food și nici nu îmi doresc. Așa că îmbrățișez cu drag orice noutate apare în meniu. Ultima dată am fost impresionată de un orez și de un wrap cu sos dulce acrișor de la KFC. De această dată, am făcut cunoștință cu Holiday Burger, Cirspy Box și Summer Twister. Din meniul de vară fac parte și înghețata Kream Ball și Summer Bucket-ul.

Toate aceste produse sunt versiunile de vară ale produselor clasice KFC , iar pentru mine sunt dovada că încă nu putem trece peste faptul că s-a terminat vara. Până la urmă, suntem în data de 36 august, nu?

Campania #BUZZKFCSUMMES

Cu ocazia campaniei #buzzkfcsummer, am testat câteva produse din cele enumerate mai sus. Din păcate, nu știu sigur dacă aceste produse au rămas în meniul definitiv al restaurantelor. De-al ungul timpului am mai făcut cunoștință cu preparate KFC care în maxim o lună au și dispărut. În plus de asta, tot Sfântul Smart Meniu e baza. Fără să o mai lungim, am înfulecat următoarele:

Holiday Burger

Nu sunt o fană a burgerilor dacă în compoziție au bucăți de pui în loc de carne tocată, dar de când cu Real Burger, am fost curioasă să văd cum este un burger de la KFC. Nu am reușit să îl mănânc fără să îl dărâm cu totul, dar a fost gustos și sățios. Nu am simțit nevoia de cartofi sau altceva pe lângă (ca în cazul unui Booster).

Summer Twister

Twister-ul a fost de departe partea mea favorită din meniu. A părut cea mai healthy opțiune. Legumele au fost fresh, gustoase și s-au potrivt perfect cu bucățile de carne. Acum mai trebuie doar să învăț să îl mănânc fără să dau pe mine. Cu siguranță îmi doresc să mai încerc acest preparat, iar dacă nu îl găsesc în meniu, mă voi mulțumi cu crispy strips la pachet și versiunea preparată acasă.

Crispy Box

Crispy Box-ul este un Snack Box evoluat. Conține mai multe bucăți de carne și vine cu un sos dulce-acrișor la pachet. Nu am nimic de completat fiindcă un box de la KFC este întotdeauna binevenit. *Deși cartofii tot par cam puțini.

Costul total al acestor produse ajunge la suma de 39 lei. Ceea ce cred că este mai mult decât perfect, mai ales fiindcă este o masă care se poate împărți lejer între 2-3 persoane.