Fuguţa la înscrieri pentru Buzz Camp

Este ultima zi, la naiba, sunt ultimele ore în care te poţi înscrie pentru accesul în Buzz Camp. Cel mai longeviv eveniment din România specializat în dezvoltare personală, recrutare şi orientare în carieră, se va ţine anul acesta în 8 oraşe.

Gazdele evenimentului vor fi Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Iaşi, Craiova şi Constanţa. Bucureştiul e cel dintâi şi singurul unde evenimentul se va împărţi pe 3 zile, 19-21 octombrie la Hotel Ramada Majestic.

O să fie Costin Cocioabă, pe care l-aţi văzut şi la Webstock la How to Vlog, Marian Ionescu sau tipul cu un blog pe zi, sau jumătatea masculină a Ioneştilor. O să fie şi Krem! Well, that will be fun. Manageri şi oameni de HR de la Cetelem, L’Oreal, Inspire Group, Mercedes Benz, Accenture, HP şi Telus International vor fi prezenţi la event ca speakeri şi nu am zis toate companiile!

În fiecare dintre cele 3 zile vei putea participa la două conferinţe şi două sesiuni de workshop. Stai chill, ai pauzele da cafea incluse. Aşa că, dacă eşti în cautare de un job, de un internship, ori doar vrei să mai notezi nişte idei, ce mai aştepţi?

Dacă te duci, nu doar că faci branding, alfi chestii faine de la speakeri şi participi la workshop-uri. Spune prezent într-una din zile şi intri automat în tragerea la sorţi pentru un city break la Roma. Te-am convins sau ce?

Înscrierile se fac aici: http://buzzcamp.ro/event/

Mie îmi pare tare rău că nu pot ajunge şi sper să pot vedea ce se întâmplă pe acolo pe net, că tare-s curioasă. Nu sunt bloggăraş de mult timp, dar parcă mă doare când văd că trebuie să ne luăm zile de concediu de la job-ul de ,,om normal” pentru a participa la astfel de event-uri faine. E clar, mai e de muncă până reuşesc să împac capra cu varza 😀