Film: The Kissing Booth e atât de wrong!!

The Kissing Booth film
Source: IMDb

Am continuat obsesia mea pentru seriale adolescentine cu The Kissing Booth produs de Netflix. Nu aveam mari așteptări fiindcă deja citisem câteva recenzii negative, dar am zis că nu strică să mă uit la ceva lejer înainte de culcare. După filmul ăsta m-am reapucat de American Crime Story, simt că am nevoie de ceva mai intelihente. 

Care e faza cu filmul ăsta?

Îi avem pe Elle și Lee, doi cei mai buni prieteni de când se știu ei. Îl mai avem pe fratele mai mare al lui Lee, Noah și o listă de reguli stupide. De ce spun reguli stupide? Well, fiindcă lui Elle îi este interzis să i se aprindă călcâiele după cineva din familia lui Lee. Why? Is he in love with her or what? Oh, ar fi fost bine să fie așa.

Ce este în neregulă cu acest film?

În afară de…TOT?

  • Refuz să cred că cineva își poate imagina că Noah arată a copil de liceu;
  • Elle și Noah fac sex (OMG SPOILER ALERT NU MĂ AȘTEPTAM LA ASTA! E film pentru adolescenți, normal că se cuplează, treci peste!) lângă freaking Hollywood Sign. Nu am să mă leg de faptul că până și la Tâmpa e imposibil de făcut asta fiindcă turiști, dar sexul în spații publice este interzis! Plus că nu aduce nimeni vorba de vreo metodă de contracepție. Not okay Netflix, not okay;
  • Prietenia dintre Elle și Lee este ciudată. Trecând peste regulile alea stupide, cam jumătate de film am sperat că el e îndrăgostit de ea, ceea ce ar explica de ce se comportă așa. Aparent e doar posesiv și gelos pe fratele său fiindcă are mușchi;
  • Acțiune Dramă Totală! Filmul acesta are toate elementele tipice unui film Disney: Mama bolnavă de cancer, dragoste interzisă, prietenie, Mean Girls, bal și discursuri motivaționale care nu prea sunt motivaționale.
Ok, dar de ce îi zice The Kissing Booth?

Trebuie să vină cu o idee de activare prin care să facă bani pentru liceu și se gândesc la un kissing booth. Scenele acelea sunt chiar drăguțe.

În încheiere, vă las cu acest clip care explică mai bine. Vi l-am mai recomandat pe Alex. Îmi place foarte mult canalul lui fiindcă reușește să găsească nod în papură cam la orice:

P.S. Cică și în viața reală sunt un cuplu și tipul e născut în 97.

Noah The Kissing Booth
Source: IMDb

How????