Empty Shop @ Promenada

De două ori pe an îmi triez hainele, cărțile și jucăriile. Am învățat din această carte scrisă de Marie Kondo că nu rezolv nimic dacă le dau doar ca să ocupe spațiu în casa altcuiva.

Așadar, le triez pe 2 categorii: de donat și de aruncat. Nu mă mai complic cu vânzarea pe olx, remix, postat de anunțuri, telefoane de la oameni dubioși, etc. Ce este nou, ori în stare bună merge direct la donații. Restul ajunge în saci.

În ajutorul nostru vine un nou concept de magazin. Mâine se deschide Empty Shop în cadrul Promenada Mall la parter. Dacă șifonierul tău e doldora de haine și multe dintre acestea sunt neatinse, lasă-l să respire și pune un zâmbet pe buzele celor care nu au.

Guys, am revenit cu vești noi:

Promenada își propune să realizeze cea mai mare colectă de haine din România: 20 de tone de haine în două săptămâni

Magazinul The Empty Shop este amplasat la nivelul 1 al mall-ului Promenada și este deschis în perioada 5 aprilie – 18 aprilie a.c., în intervalul orar 10.00 – 22.00. Celelalte puncte de colectare vor fi organizate în mall-urile City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Ploiești Shopping City, Shopping City Deva, Aurora Shopping Mall (Buzău), Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Sibiu. Magazinul este dedicat colectării exclusive de îmbrăcăminte.

Partenerii Promenada în acest proiect sunt Let’s Do IT, Romania!, Ariel Pods, Lenor și C&A.

Du vestea mai departe: #EmptyShop, #Promenada #ColecțiadeDar

De reținut este faptul că The Empty Shop este parte din campania „Let’s Share & Care!” 2018, iar oamenii care au făcut acest lucru posibil sunt Corina Olteanu (Group PR Manager NEPI Rockastle) și Andrei Coșuleanu (director executiv „Let’s Do IT, Romania!”)