Cum fu’ la #BLP12?

Săptămâna trecută tot puneam poze de la Impact Hub, căci am fost la Bloggers Lan Party. Am fost pentru prima oară la BLP, deşi aceasta a fost a douăsprezecea ediţie. Văleu, such a long time, dar aşa e când te apuci de blog la bătrâneţe şi la final de an te bagi la toate evenimentele faine.

Nu am fost niciodată o împătimită a jocurilor, dar când am auzit că au şi boardgames, m-au convins. A fost cea mai mare ediţie BLP şi mă bucur că acuş am aterizat şi eu. Am jucat Activity, am mâncat şi am cunoscut oameni minunaţi. Tipule care ai adus Activity, you’re the real MVP! Sper ca până de Crăciun să îmi iau şi eu Activity şi data viitoare vin cu el de acasă :))

Oameni s-au înghesuit la Fifa, Call of Duty, căci erau şi premii în joc, dar n-am să uit momentul în care a fost anunţat câştigătorul râvnitului PS4. Ne adunarăm pentru poza de grup şi s-a extras bileţelul câştigător. S-a strigat un nume şi omul a venit să îşi revendice premiul şi a fost huiduit ceva de speriat. Nu din răutate, jut…cred, dar hey, toţi ne doream acel premiu!

Evenimentul a fost alimentat de KFC, Pizza Hut şi Paul. Cei de la Paul chiar au depus efort încercâd să facă şi un plating spectaculos, numa bun pentru poze.

Vedeta acestei ediţii, a fost de departe, Sprinkles the Pug. Intraţi pe pagina ei şi daţi un like căci este adorabişă şi părinţii ei o îmbracă în haine aşa drăgălaşe. Este tare jucăuşă şi a rezistat toată ziua.

15156751_1158560694211996_5118223205132395924_o

Spre finalul zilei am fost cu Kathy, check her blog you kpop lovers, la KJ Center şi ne-am umplut desega cu bunătăţi. O să vă povestesc curând ce mi-am mai cumpărat de la ei. 😀

Aştept cu nerăbdare următorul BLP şi promit că mă voi înscrie la orice joc posibil ca să demonstrez cât de praf sunt!