Concert Fratele Rock: The Kryptonite Sparks & Arashai

The Kryptonite Sparks

Anul acesta am spart puşculiţa pentru droaia de concerte care vor urma. Am comandat contra cronometru bilete, am îndurat cozile de la eventim, totul ca să pot avea o vară minunată (o dată scapă omul de facultate, nu?).

Diseară toată treaba se schimbă, căci în Grill Pub vor concerta The Kryptonite Sparks şi Arashai. Pentru concertul ăsta nu trebuie să îmi pun vreun rinichi la vânzare pe olx, aşa că nu ratez ocazia de a asculta muzică bună şi culmea, românească! (Oare am fost cam rea cu această remarcă?).

De TKS am auzit în iarnă la TANANANA şi mi-am zis WOW! Generaţia haide, vino înapoi, poi, să fim iar amândoi, doi, a crescut şi au crescut şi pretenţiile în materie de muzică. Mă bucură tare mult faptul că băieţii au parte de promovare şi de curând au scos un super clip la piesa Şi Golanii Beau Ceai. Oi fi eu băutoare de ceai, dar sunt destul de sigură că nu despre ceai e vorba în piesă.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TfDyeRJfjwI&w=560&h=315]

De muzica celor de la Arashai mă voi lovi pentu prima oară la concert şi sunt tare curioasă. Din ce am stălkuit pe youtube ambele trupe merită deplasarea, iar după o bere te transformi în fanul nr.1 . Asta aşa ca încălzire pentru Maroon 5.

Locaţia, Grill Pub e vis-à-vis de staţia de metrou Petrache Poenaru, sau cum îi spun ai noşti părinţi Semnănătoarea. Nebunia începe la 19.30 şi ai nevoie de minim 15 lei în buzunar. Partea mişto e că banii strânşi vor fi donaţi copiilor defavorizaţi care au nevoie de facilitarea accesului la educație și la o viață cât mai decentă. Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect intră pe http://www.haisaajutam.ro/proiectele/fratele-rock-impreuna-pentru-educatie/ .
947334_1722810601295744_3661220239579046168_n

Ne vedem acolo? 😀