Cărți cumpărate la Gaudeamus

recenzie carte

V-am povestit săptămâna trecută că am o listă de 4 cărți pe care eram chitită să le caut la Gaudeamus. Am avut dreptate, reducerile nu m-au dat pe spate. Știu, se plătește chirie, se plătesc oamenii care stau la stand, editura, autorii, etc.  Când cumperi o carte e o luptă nesfârșită între iar spargi banii și trebuie să mănânce și autorul. 

Ete că eu sunt zgârcită din cale afară (zise Andreea după a doua comandă H&M) și m-am întors nu cu 4, ci cu 2 cărți de la Gaudeamus.

Mi-am cumpărat Viața secretă a marilor scriitori de Robert Schnakenberg și deja am ras paginile despre Agatha Christie. Am cumpărat-o cu 25 de lei de la editura Art și deja am găsit-o pe elefant cu 23 de lei. Despre ce vorbeam? Online shopping? De 3 ori da!

A trebuit să stau la coadă pentru această carte. Standul lor era plin. Am luat cartea și m-am dus cu tati către casa de marcat. Începusem să ne enervăm fiindcă nu aveam cum să ajung la casă datorită aglomerației. Doar că ghici ce? Aglomerația aia era de fapt coada. Zeci de copii cu prea multe cărți în mână pentur mâinile lor firave, așteptau entuziasmați să devină posesorii cărților. M-am emoționat maxim. Față de edițiile anterioare chiar am văzut un număr mult ma mare de tineri. It was awesome!

A doua carte nu se afla pe lista mea, dar nu am mai avut răbare. Am achiziționat Cu ultima suflare de Paul Kalanithi fiindcă am auzit de ea într-un clip de-al Irinei.

În carte este vorba despre un neurochirurg care descoperă că are cancer la plămâni. Astfel începe lupta cu boala, începe să-și vadă altfel pacienții în fază terminală și să se întrebe care e sensul vieții. Știu deja că este foarte tristă, dar deseori mă găsesc plângându-mă și suferind din nimicuri. Sper eu ca o astfel de lectură să mă trezească la realitate. Btw, am cumpărat-o cu 24 de lei și cât credeți că mă costa dacă o luam de pe elefant? 17 ,39 lei!

Între timp mă chinui să termin cărțile începute luna trecută. Nu uitați să aruncați un ochi și pe contul meu de instagram creat special pentru cărți & planning.

[wdi_feed id=”1″]