Burgărașii de la Aria Gourmet Burger 🍔

Poza este de pe pagina lor de Facebook

Luni a fost zi de răsfăț la birou. După lungi dezbateri am ales Aria Gourmet Burger.

Meniu

Pe lângă burgerii cu vită, au și cu carne de pui, cu ou și bacon, dar și veggie. În plus, au sushi burger cu chifla din orez și thai burger cu ananas murat. What?!

Puteți cumpăra și burgeri în verisune mini, cartofi prăjiți, onion rings, wraps, salate și orez cu lapteeee! Prețul unui burger variază între 19 și 33 de lei, în funcție de sortiment, iar cele mini costă între 11 și 14 lei. Sunt verisunea perfectă pentru cei care știu că se luptă în general cu terminarea unui burger, ori vreți să nu exgerați cu caloriile. De asemenea, pentru 4 lei în plus primiți o porție de cartofi și o doză de suc la alegere.

Vă las aici meniul și pregătiți o batistă pentru salivă.

As an interesting fact: Bucătarul șef este școlit și instruit la restaurante cu stele Michelin din Franța.

Livrare

Am comandat prin Oliviera, dar văd că ei apar și la foodpanda.ro, caserola.ro și deliv.ro 😀

Ei sunt în zona Universitate, aproape de Spitlaul Colțea, iar pentru livrare am achitat 5 lei. Deși scria că vor veni în 90 de minute, au ajuns în 60. A picat la fix cu pauza de prânz. Nu știu dacă asta se datorează faptului că au terminat în timp util de pregătit burgerii, ori cei de la oliviera sunt pe baterii, dar este motiv de bucurie să îți vină mâncarea mai devreme.

*Au și livrarea lor, dar eu am ajuns din greșeală pe Oliviera :)) Am realizat că am comandat prin ei abia când m-au sunat.

De ce mi-a plăcut?

Prețul e foarte bun pentru ce oferă. Eu mi-am comandat Meniu Chicken-Bacon-Egg (fără ceapă). Apreciez al naibii de tare când faci anumite precizări și se ține cont de ele. Sunt foarte drăguți când îi contactezi pe Facebook și răspund repede. Am primit și bomaboane <3

În concluzie, voi mai comanda de la Aria Burger 😀

 

P.S. În fiecare zi de luni aveți 15% discount la burgeri, salate și wraps. Poftă mare!