Bucharest Gaming Week 12 – 17 Decembrie

Zilele acestea mi-am depășit recordul personal la Spaceteam și a ajuns comanda de board games. Tot nu mă consider vreo împătimită a jocurilor, dar pe 12 decembrie se dă startul unui eveniment dedicat pasionaților și dezvoltatorilor de jocuri: Bucharest Gaming Week.

În ultimii ani industria de jocuri din țara noastră a crescut, generând o cifră de afaceri de 145,3 milioane de dolari doar anul trecut. Văleu! Cum să nu petreci o săptămână întreagă? Însă la piece de resistance este în weekendul 16-17 decembrie la Romexpo. Atunci se vor disputa finalele Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Încep să regret că nu am încercat să joc mai mult Hearthstone căci valoarea premiilor depășește 16.000 de euro.

În cadrul evenimentului puteți da nas în nas cu streameri/ vloggeri de gaming, ori să testați experiențe VR, mobile games și concursurile organizate de parteneri. Nu știu dacă au și spaceteam, dar vă anunț de pe acum că ajung lejer la level 10 mai nou. Watch out :))

Totate detaliile le găsiți pe site și pe pagina de Facebook a evenimentului. Ne vedem pe acolo?

Thankies dbopeople!