After Bloggers Lan Party 17

În weekend am fost la Bloggers Lan Party ediția cu numărul 17. Aceasta a fost prima ediție în noul sediu Impact Hub și daaamn ce poze mișto au ieșit acolo!

Știți că nu sunt o împătimită a jocurilor, dar măcar am voință. M-am înscris la Guitar Hero, Activity și m-am jucat cu roboțeii de la Bitdifender. Am pierdut la tot. N-am trecut niciodată de prima tură la Guitar Hero, iar la Activity m-am ofticat grav pentru că cineva a ghicit cuvântul înainte să fie măcar mimat! A fost genul acela de joc în care 3 din 4 echipe mai au nevoie de un cuvânt ca să câștige și chiar cred că am făcut echipă bună cu Mihnea. Recuperăm noi!

Aveam speranțe mai mari la roboței. M-am gândit că dacă la Spaceteam am câștigat premiul I ediția trecută e cu noroc sau ceva. În această poză mă puteți vedea super concentrată. Stabileam acolo strategii, urma să-i rupem pe micuți. Ce să-i faci că roboțelul meu a ieșit din careu. Băi nici nu a apucat să atace adversarul, he was like ,,fuck this shit i’m out!”

Am descoperit și un joc mișto, se numește Knowledge is power și e genul acela de joc pentru care ai nevoie de consolă și prieteni cu telefoane conectate la același WI-FI. Am mai jucat astfel de jocuri, dar acesta mi-a plăcut ceva mai mult. Numele m-a panicat puțin, căci cultura mea generală este cam inexistentă, dar nu sunt întrebări de tipul celor puse de Virgil Ianțu. Vă alegeți domenii precum music/ memes/ internet, etc. E foarte interesant pentru că îți poți ,,bloca” adversarii, iar în ultima runda trebuie să urcați o piramidă. Mai pe scurt puteți să vă prefaceți că sunteți praf, iar la final să răspundeți rapid la toate întrebările și câștigați :))

Chiar dacă nu am trecut de prima etapă la nici un joc, m-am distrat pe cinste și am avut ocazia să mă laud cu creația mea. Pentru că sunt o zgârcită (zic eu) și o creativă (ar spune alții) îmi place să îmi pictez hainele. În loc să dau banii pe haine cu printuri care se vor lua la primul spălat, prefer să pictez cu vopsea pentru textile pe bumbac/ vâscoză/ denim. Pentru #BLP17 mi-am pregătit probabil cel mai drag tricou.  Fiindcă știam că o să vină și Mariciu, mi-am pictat tricoul cu #IONESQUAD fiindcă nu mai aveam răbdare până la întâlnirea de la Obor pentru a sărbători 50k. Mă gândesc să îmi mai fac unul cu ,,Te iubesc precum Mariciu iubește burgărașii”

https://www.instagram.com/p/BfTuzkYBuHT/?taken-by=mariciu

Pozele le-am luat de pe pagina oficială, dar dacă sunteți curioși am făcut și eu câteva 😀

 

Big hugs pentru oamenii din spatele acestui eveniment. As usual, a ieșit minunat! 

CADO: BLP și OMEN by HP v-au pregătit o serie de reduceri considerabile pentru sistemele de gaming:

HP dorește să-i sărbătorească pe participanții la Bloggers Lan Party cu o promoție dedicată tuturor pasionaților de gaming, oferind reduceri la sisteme de gaming din gama OMEN. Oferta este valabilă doar câteva zile, până pe 23 februarie:

HP OMEN 15 by HP cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ, SSD + HDD și placă video dedicată NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB – 1000 de lei reducere

HP OMEN 15 by HP  cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ și placă video dedicată NVIDIA® GeForce® GTX 1050 – 500 de lei reducere

HP PAVILION GAMING 15 cu procesor Intel® Core™ i7-8550u , SSD 256GB și placă video dedicată NVIDIA® GeForce® 940MX – 500 de lei reducere

HP PAVILION GAMING 15 cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ și placă video dedicată NVIDIA® GeForce® GTX 1050 – 500 de lei reducere

Ce își urează gamerii între ei? Suka Blyat?

 

P.S. Pentru că am făcut câteva poze am material pentru memes. Vă atașez un exemplu: