Sayonara Uzumaki Naruto!

Chit că ești sau nu fan anime, sigur ai auzit de el. Naruto este personajul principal din seria manga cu același nume, creată de artistul Kishimoto și publicată în 1997. Între 2002-2007 a fost difuzată varianta anime a seriei, urmată de Naruto Shippuden, în care avem personajele adolescentino-adulte. Ulterior, s-au făcut filme, ova-uri, jocuri și alte serii mai micuțe. Naruto Shippuden a ajuns la final, difuzând în martie cel de-al 500-lea episod, adicătelea ultimul.

Pentru mulți dintre noi, inclusiv subsemnata, episodul 500 a însemnat conștientizarea că frate, suntem adulți! NOOOOOOOOOO!

Well, putem sta chill căci Kishimoto nu se oprește aici, iar pe 5 aprilie a fost premiera Boruto – Naruto Next Generations care ați ghicit, prezintă povestea următoarei generații de ninja.

Am început să mă uit la Naruto cred că prin clasa a 8a sau a9a și de manga nu am reușit niciodată să mă țin. Nu am putut nici să mă uit săptămânal, fiind iritată de fillere (episoade de umplutură) așa că făceam maratoane. Am avut vreo 3-4 perioade în viața mea când mă uitam la 20-30 de episoade/zi :))

După atâția ani, atâtea fillere, atâtea râsete și plâns neică, vreau să vă împărtășesc din învățămintele personajelor create de Kishimoto. Voi recomanda oricând un anime în detrimentul desenelor animate americane. În cazul în care aveți odrasle, sau pur și simplu vă place să vă uitați la desene, un anime este mult mai complex și aveți ce învăța de acolo. Să nu vă aud! V-ați gândit imediat la faptul că vă recomand să vă puneți copilașii să se uite la tentacule, nu? Sunt adaptări hentai și la Naruto, no worries.

Așadar, din învățămintele lui Kishimoto:

  1. Când faci ceva bine și publicul te iubește…nu te opri! Nu contează cât tragi de poveste. Nu contează că nu mai are sens povestea, că exagerezi, tu continuă no matter what;
  2. Dacă ai prieteni, nu ai nevoie de nimic altceva. Naruto este orfan, ba chiar este dat la o parte de către săteni, fiind privit drept o bestie (well nu are dăcât o bestie cu nouă cozi în el) și totuși ajunge să fie cel mai iubit cetățean al satului Frunzei datorită sufletului său;
  3. Femeile strică tot. Din cauza lor apar războaie. Ele sunt de vină pentru tot;
  4. Sakura tot inutilă este;
  5. Dacă ești îndrăgostită de un nemernic, care eventual te și trosnește, ori aproape te omoară, tu continuă să speri și toarnă-i și un copil. Dacă Sakura a putut, poți și tu;
  6. Băieților le curge sânge din nas când sunt înconjurați de duduițe sexy. Idk, în anime apare chestia asta foarte des;
  7. ,,I am strong because i have people to protect. Naruto Uzumaki.”

Și mă opresc aici. De ce? Fiindcă Naruto, Sakura, Sasuke, ulterior Sai și Kakashi sensei sunt team 7. De aia!