NEXT BIG VLOGGER Powered by Coca Cola

Stați calmi, nu mă apuc de vlog. Deja postez ca  o descreierată pe Facebook și Instagram. Apropo, mă urmăriți pe rețelele amintite? Dacă nu, click pe ele și follow, Add Friend, știți voi. Continuăm articolul după ce dați follow.

Revenind.

Consider că avem deja oameni care fac treaba asta de ceva timp și o fac bine. Totodată, observ că a devenit parcă o modă să îți faci vlog. Însă nu e ușor să te pui în fața camerelor și să convingi oamenii să se aboneze. Așa că We Global și Coca Cola și-au unit forțele pentru a-l găsi pe Next Big Vlogger. Te filmai, îți alegeai echipa și trimiteai clipul. Acum, cei înscriși așteaptă voturile noastre.

Pandutzu s-a înscris în echipa băieților de la Noaptea Târziu și vă rog să îl votați aici. Trebuie să vă faceți cont, să confirmați pe mail, e cu parolă nemernică de 8 caractere, literă mare, cifră, bla bla. Durează nițel, dar merită. Clipul său este acesta:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4hIyANQqeFU&w=560&h=315]

De ce merită votul vostru? Păi vă ia cu el la cele mai tari evenimente și datorită lui aflați că vă puteți lăsa bicla nesupravegheată chiar și în Ferentari. Also, el nu își mută clipurile în unlisted și nu își roagă abonații să se dezaboneze așa cum făcură alții *cough*. Dacă vor mai exista ediții ale acestui concurs, aș avea o rugăminte: Nu mai acceptați în competiție oameni care au făcut abonați vorbind nimicuri despre alți vloggeri. Thankies!

Totuși, îi admir pe oamenii care au curaj își pună mecla pe interneț. Mie îmi este foarte teamă de hate. Ca să vă dau un exemplu concret, băieții de la Noaptea Târziu au postat zilele trecute o parodie a piesei Shape Of You de la Ed Sheeran. Era trecut de miezul nopții și cumva, mintea mea a fost atentă la următoarele versuri: ,,Ai plecat cu taxi, Dacia Logan/ Eu eram la volan, ca… /Eu sunt, eu sunt, eu sunt, eu sunt/ Sunt mereu în spatele tău”. Așa că am întrebat:

Capture.PNGDe la umilul meu comentariu până la ești proastă, de ce te iei de ei că nu știu să cânte și greșeli gramaticale a fost nevoie să treacă doar câteva ore. Nu de alta, dar durează până se trezesc copilașii care comentează nasoale pe Youtube. Vă zic sincer că am fost nervoasă toată ziua. Tot primeam notificări și nu înțelegeam ce au copilașii ăștia cu mine.

Anyways, nu vă mai rețin că aveți de votat! 😀