Ne vedem la Summer Well Festival 😎🍹☀️

Mi-aș dori ca în perioada festivalurilor să am concediu nelimitat, dar mă descurc cum pot. Dacă luni seara abia mă întorceam din Cluj, weekend-ul acesta ne vedem la Summer Well Festival. Îmi doresc de foarte mult timp să ajung la acest festival și anul acesta în sfârșit îl bifez.

Pentru mine cap de afiș sunt Nothing but thieves și Birdy, artiști pe care mă bucur să îi văd live. Nu știu la ce să mă aștept, am emoții căci nici nu prea știu mulți oameni care au fost la Summer Well, dar simplul fapt că nu trebuie să mă duc în altă parte a țării mă face fericită.

Distracția începe de vineri seara cu un night picnic. La ora 18 puteți intra în festival pentru a vă bucura de un concert inedit. Vor fi 11 trupe, 11 cântece, pe data de 11 august. Ar putea fi o coincidență…Accesul la picnic este gratuit dacă prezentați biletul de festival.

Sâmbătă, se deschid porțile la ora 12 și avem pe rând: Interpol, Metronomy, The Kills, HONNE, Oh Wonder și  un after party! Detaliile vin curând, stați cu o geană pe pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică, tot de la 12, vom țopăi pe ritmurile impuse de Editors, Glass Animals, Birdy, Nothing But Thieves și Roosevelt. Show-ul se încheie cu The Bloody Beetroots

Ca să fiți la curent cu tot ce mișcă și să vă bucurați pe deplin de festival, nu uitați să descărcați aplicația. Răbdare cu update-ul, că știți cum e, cătinel, cătinel. O găsiți aici pentru Android și aici pentru iOS.

Abia aștept să mă îngrop în sclipici, să port dantelă și să mă bucur de aerul boem pe care mi-l emană mie pozele de la Sumer Well. Voi ce ziceți? Pare că toată lumea e pe chilleală și zen acolo.

Acestea fiind spuse, eu cu cine mă văd la Summer Well?