M-am îndrăgostit de Maison des Crêpes

Dacă îl umrăriți pe Mariciu, cu siguranță ați salivat la vlogul în care se înfruptau cu pancakes. Localul testat de Ionești se numește Maison des Crêpes și de atunci tot privesc cu admirație orice poză cu minunățiile servite acolo.

Panică

Am sunat vineri să fac rezervarea cu inima cât un purice. Am mai încercat eu să fac La Copac cu două zile înainte și mi-am luat țeapă. E clar, ce testează Mariciu devine overbooked! Spre bucuria mea am prins liber și am rezervat o masă pentru doi sâmbătă.

Îndrăgosteala

Localul este pe strada Emanoil Porumbaru, la câteva minute de mers pe jos de la stația de metrou Aviatorilor. Amenajat într-o viluță, decorat ca pentru instagram și cu o curte micuță. Am ajuns cu aproape 40 de minute mai devreme fiindcă amândoi am presupus că celălalt va întârzia :)) Cu toate astea, nu am întâmpinat probleme și am fost primiți înăuntru.

Personalul este tânăr, foarte amabil și îmi place că par foarte degajați. Plus că ador localurile în care nu sunt puși să poarte uniforme sinistre.

Meniul

Greu ne-am decis, dar le-am ales pe Kylie și Lola. Kylie nu conține botox, căci nu e cea din neamul Kardashian. Conține în schimb cacao, pancake-urile sunt lipite cu o spumă de afine și sunt decorate cu afine, căpșuni și dulceață.  Domnișoara Lola, are printre straturi fructe de pădure, un moț de fructe ca decor și sirop de arțar. Dânsele și două limonade au costat 71 de lei.

https://www.instagram.com/p/BZNoBmlFU3v/?taken-by=bravoandreea.ro

De menționat este faptul că porția de pancakes are 250 de grame și limonada 500 ml. Mai pe scurt, cu 20-25 de lei îți iei ditai porția și inimioarele pe rețelele de socializare!

Recomand

-să îți faci rezervare, căci dacă vei merge glonț la local vei descoperi că majoritatea meselor sunt rezervate;

-nu îți face griji pentru ce am spus mai devreme fiindcă poți comanda la pachet;

-să ai baterie la telefon căci vei face muuuulte poze;

-să te aștepți la probleme când vine vorba de mâncat tot din farfurie…

Nu recomand

Nu am nimic nasol de spus și consider că pe oricine ar impresiona acest local <3