Închiriere mașini București: RINCARS

Închiriere mașini București RIN CARS
Foto: rincars.ro
Închiriere mașini București RIN CARS
Foto: rincars.ro

De vreo doi ani sunt tentată să călătoresc cât mai mult, doar că nu vreau să ratez ce este de văzut prin România. Am călătorit cu autocare pline de turiști țâfnoși, cu funicular, cu feribot, cu avion, cu balon încă nu, dar trebuie să recunosc că nimic nu se compară cu confortul mașinii.

Cu mașina te poți opri oriunde pentru a poza peisajul și a-l urca pe Instagram. Îți pui câte bagaje vrei și ești mai relaxat. De asemenea, după cum probabil știți, sunt anumite zone precum Sarmizegetusa ori Râpa Roșie, la care nu poți ajunge fără mașină. Problema este că eu nu am mașină, nu am carnet, ce e de făcut?

Norocul meu este că prietenul meu are carnet și de ceva timp călătorim împreună. Și pentru că sunt o persoană care se îngrijorează din orice, vreau să știu că oriunde plecăm suntem în siguranță. Varianta cea mai bună este cu mașina personală, iar dacă nu am avea cu siguranță am alege să închiriem una. În felul acesta scăpăm de grijile de care aminteam mai sus cu zonele greu accesibile și ne putem aduna toată gașca într-o mașină mai mare.

Cei de la RINCARS oferă suport 24/7, prețuri bune, rezervare rapidă și pe site am găsit toate informațiile necesare, inclusiv ofertele din această perioadă. Am completat și eu formularul de pe site și după ce am apăsat pe butonul caută mi-au apărut mașinile disponibile. După ce că prețurile sunt bune am descoperit că taxa de drum și asigurarea incluse în preț, iar dacă vreau să anulez o pot face fără vreun cost adițional.

Închiriere mașini ieftine București

În calitate de simplu pasager, nu îmi pot da cu părerea despre mașini, dar odată închiriată ai o listă întreagă de avantaje. Avantaje precum anvelope de iarnă gratuite, combustibilul e pe full, scaun pentru copil, rezervarea se poate face și fără card, iar preluarea de la aeroport, ori o altă adresă din București este tot gratuită. Însă ce îmi place cel mai mult este faptul că ai posibilitatea de a avea un șofer adițional. Este foarte important să fi odihnit la drum lung, iar dacă șoferii pot face schimb din când în când este și mai bine!

Mi se pare o alternativă foarte bună, mai ales dacă veniți în vizită în București și vreți să vă deplasați ușor oriunde. Așa că dacă vreți să călătoriți în siguranță, încercați serviciile oferite de RINCARS. Dacă eu nu v-am convins, sper să vă convingă pozele lor frumoase de pe Instagram.

P.S. Au și mașini cu cutie automată. Poate dau și eu de carnet în cazul ăsta 😀