Film: Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp

film ant man and the wasp
ew.com Photo: Ben Rothstein ©Marvel Studios 2018

Nu vă faceți griji, nici Ant-Man nu am văzut în ordinea corectă. Am citit recenzii negative despre primul film așa că i-am zis pas, iar la al doilea m-am dus fără mari așteptări. Cu toate astea, am râs de m-am prăpădit și chiar mi-a plăcut.

Povestea continuă cu super-eroii Ant-Man și The Wasp care au abilitatea de a se micșora. Omul furnică încă plătește prețul transformării sale în Giant-Man în Civil War. Țineți minte? Sokovia? Un fel de GDPR pentru eroi? :))

Fix cu 3 zile înainte de încheierea celor doi ani de arest la domiciliu, Hope van Dyne (The Wasp) și tatăl ei, Dr. Hank Pym îl recrutează pentru a o recupera pe Janet din universul/ tărâmul/ ce naiba e ăla cuantic. Ok nu îl recrutează, se trezesc DIN NOU cu el pe cap. Janet van Dyne a rămas prinsă acolo în timpul unei misiuni și după 30 de ani este confirmată teoria conform căreia aceasta este încă în viață și astfel începe misiunea de extragere.

Nu va fi ușor, vor apărea noi dușmani, FBI-ul este pe urmele lor și se pare că foarte mulți oameni sunt interesați în cumpărarea acestei tehnologii greu de înțeles pentru un muritor de rând ca mine. Cu toate astea, apare un tip precum Luis care vă va face să râdeți în hohote. Îmi amintește de șoferul de Uber din Taxi 5.

Mi-a plăcut foarte mult filmul și vi-l recomand cu căldură chit că nu sunteți fani ai seriei Marvel. Singurul lucru care m-a deranjat a fost faptul că au folosit termeni greu de priceput și nici nu știu dacă erau măcar reali, ori dacă știința despre care vorbesc este ceva ce se studiază cu adevărat. Hope it is! 

Știu ce vă întrebați. Există scenă după credite? Yep. După credite urmează nu una, ci două scene așa că vă sugerez să nu beți tot sucul pe durata filmului ca să nu le ratați căutând baia.

 

Filmul este disponibil în cinematografele din România din data de 6 iulie 2018. Vizionare plăcută!