Ce mai face Wednesday? Adult Wednesday Addams

Adult Wednesday Addams

Sunt sigură că și tu ai copilărit cu Familia Addams, dar probabil nu știai de Adult Wednesday Addams.  Ai râs la glumele macabre, te-ai întrebat dacă vărul Itt era om sau animal și a cui naiba era mânuța? Anii au trecut, tu ai crescut și ți-ai dat seama că Gomez nu îi cerea Morticiei să îi vorbească în franceză ca să te amuze pe tine, ci că de fapt acela era preludiul lor.

Adult Wednesday Addams

Well, în caz că te întrebi ce mai fac actorii, unde îi poți vedea acum și cât de mult le-a propulsat cariera acel serial, habar nu am! Dar îți pot spune că pe Youtube, există un serial amatorish, dar foarte buuuun intitulat Adult Wednesday Addams. Prietena mea Raluca l-a găsit aseară și de atunci am luat-o razna!

Serialul are 2 sezoane, cu un total de 13 episoade, fiecare cu o durată de vreo 2-3 minute. Episoadele, care par mai degrabă sketch-uri , prezintă diferite situații de om nromal cu care se confruntă Wednesday în postura ei de adult. Ea transformă situațiile în sursă de amuzament pentru spectatori și coșmaruri pentru interlocutori. Căutarea unui apartament, interviu, dating, bullying, toate acestea sunt teme abordate de serial. Wednesday are replici geniale. Nu vei râde încât să te prăpădești, căci până la urmă ea dorește moartea tuturor, dar îți garantez că te vei distra.

Scenariul este creat chiar de protagonistă – Melissa Hunter. Deși a strâns sute de mii de fani pe Youtube, serialul a fost scos fiindcă au intervenit drepturile de autor. Aparent, succesul răsunător al seriei, fără ca acesta să aibă în spate o televiziune, a atras atenția celor de la Tee & Charles Addams Foundation. Ei dețin drepturile de autor ale alui Charles Addams, omul din spatele Addams Family.