Am mai găsit o gogoşerie. Te scot la o gogoaşă aproape de casă?

Staţi calmi, nu vă mai trimit la Braşov sau la Cluj pentru gogoşi. De data aceasta, vă ofer o alternativă aproape de casă. Am fost zilele acestea prin Vulcan aka. Vulcan Value Center, unde vă povesteam că e rost de haleală bună. De curând, le-am zărit pe ele: aranjate, frumoase, colorate, pufoase şi clar prea dulci, miiiiiinunatele gogoşi <3

Voi ştiţi că mania mea este să vă fac poftă de gogoşi. Dacă tot am găsit o nouă gogoşerie în Bucureşti, cum să nu împărtăşesc cu voi? Unde cândva era o covrigărie, lângă Carrefour Vulcan, în capăt de tot, aproape de culoarul care duce spre toalete, găsiţi gogoşeria Crazy Donut. Sunt de puţin timp în Bucureşti şi nici nu au apucat să facă update la site. Nu prea mai contează tehnologia dacă stomacul e fericit. Îi veţi reucnoaşte uşor după logo-ul cu o gogoaşă cu glazura roz tare zâmbăreaţă. Cum am văzut vitrina am zis că trebuie neapărat să încerc o gogoşică.

Partea mişto este că au preţuri care variază. Găsiţi gogoşi cu 5 lei, dar şi cu 2.5 lei. Raiul pe pământ sau ce?  Vă las aici lista cu toate produsele lor ca să salivaţi. Vă zic doar atât, eu mi-am luat sweet apple, adică verzulia aceasta:sweet-apple-1024x683

Ştiu că arată de parcă au făcut-o extratereştrii, dar vă promit că este divină. Este dulce şi acrişoară. Perfecţiunea întruchipată. În poza mea arată total diferi, dar cine spune nu la mai multă glazură? Tind să cred că gogoşica mea e şi mai grăsană :))

Capture

Nu am stat la coadă. Nu am văzut vitrina goală. Am plecat mulţumită! Dacă nu v-am convins, las pozele de pe site, de pe facebook şi de pe instagram să o facă.

În weekend mai dau o fugă, căci în sfârşit am o gogoşerie aproape de casă, la care nu trebuie să stau la coadă :))