Ziua în care am decis să mă las de ele

Poza este preluată de aici https://pixabay.com/en/users/StockSnap-894430/

Salut!

Sunt Andreea, am 22 23 de ani, și chiar dacă nu m-ai cunoscut face 2 face, știi că le ador. Le consum în exces, dau cam prea mulți bani pe ele și am prostul obicei să le bag și altora pe gât.

Not anymore!

 

Ieri a fost ziua mea și mi-am luat jumătate de zi liberă. M-am gândit să le fac o surpriză colegilor și la ora prânzului să vină o cutie cu gogoși care mai de care mai colorate, pufoase și dulci. Am căutat în lung și în lat. Donuteria nu face livrări în București, poți doar să dai comanda și apoi să o ridici de la sediul apropiat de tine. Hello Donuts are livrare prin foodpanda, dar în anumite zone ale orașului. Singura pe care am găsit-o care să facă livrări unde voiam eu, era Donut Studio care cere o comandă de minim 12 gogoși. Știu că nu sunt multe, dar gogoșile sunt imense și una de persoana e destul cât să vrei să îți măsori glicemia.

Dărâmată, pustiită, tristă nevoie mare, decid să apelez la cei de la Crazy Donut.

Mă îmbrac, mă machiez și plec mai devreme spre Carrefour Vulcan. Și cum mergeam eu ca o floricică ofilită, căci după 2 săptămâni de ger a venit canicula și transiprasem ca un caltaboș…văd perdeluța. Perdeluța care se pune peste un spațiu comercial în renovare sau închis.

Nu mai era nicio urmă de gogoșerie acolo. Niciun semn, niciun logo, nici o dâră de ciocolată. Nici măcar o hârtiuță cu ,,ne-am mutat”.

Cu lacrimi în ochi m-am dus la cofetăria din partea opusă și am luat prăjituri.

Aceasta a fost dragii mei, ziua în care m-am lăsat de gogoși.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.