Versus

Anul acesta mi-am propus să merg la 12 concerte. În două luni am bifat 3/12. Am început cu Bosquito la Arenele Romane despre care v-am povestit aici , iar de curând am fost la Hard Rock Cafe pentru concert The Motans şi miercurea trecută la COMA Light + concert acustic..

În general, scriu despre un concert la câteva zile după. Poate conving pe cineva să meargă data viitoare, sau să îşi păstreze banii pentru alţi artişti. Deşi sunt fană înfocată The Motans, după concertul lor din Hard Rock Cafe nu am avut ce să scriu. Aş îndrăzni să spun chiar că mă bucur că merg pe banii mei la concerte, că doamne fere să fiu trimisă pe bani, sau pe promisiunea unui articol că nu respectam deadline-ul. Mai fusesem la un concert The Motans, primul concert care nu era pentru o petrecere privată dacă nu mă înşel şi am simţit emoţia din glasul solistului. I-am văzut zâmbetul cât China, am auzit Versus de vreo 3 ori şi un pub minuscul fredonând. Nu au multe piese ceea ce cam dă de înţeles că un concert de-al lor ar dura maxim o oră, but still…concertul de la Hard Rock Cafe a fost al naibii de scurt.În jur de vreo 40-45 de minute. Experienţa asta să îi spunem neplăcută, mi-a adus aminte de gustul amar de după Rihanna. Dar tot pe atunci am învăţat să nu mă mai supăr atât din pricina unui concert. Bine că n-am luat la VIP! 😀

Mare mi-a fost bucuria la concertul celor de la COMA: I-am mai văzut live doar la Creative Fest şi eram tare entuziasmată. A ţinut destul de mult concertul după ceas, dar nu am simţit când a trecut timpul. Am văzut atâtea generaţii adunate la Hard Rock Cafe şi mi-am amintti de emoţiile de la Queen. Chiar membrii trupei au ţinut să evidenţieze faptul că părinţii şi-au adus odraslele la concert Coma şi că acest lucru este foarte frumos, că îi învaţă de mici ce e aia muzică bună. Recunosc, scriu aceste rânduri cu cioară albă pe fundal, n-ai csf.

Ce vrea să spună autorul? The Motans sunt mişto, dar dacă e vorba de dat bănuţul, mergeţi la COMA fraţilor! Vă las cu Cântă-mi povestea, cam cum s-a auzit şi la concert (fără spectatorii care cântau emoţionaţi):

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=us35DhNZuM8&w=560&h=315]

Oh şi motanii au scos piesă şi clip cu Delia:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938&w=560&h=315]