Uber e groaznic!

Astăzi am fost să duc documentele la contabilă și am apelat la uber. Nu am mai folosit taxi de când hău și urăsc replica ,,Nu am să vă dau rest”

Comand uber, iar aplicația îmi arată că va ajunge în vreo 7 minute. Eu dârdâiam ca fraiera, că sunt blondă și ies pe poartă când nici nu mi-am setat locația. După câteva minute verific aplicația (e un tic de-al meu de a verifica de 15 ori, dar de data asta a fost benefic) și observ scris pe ecran: ÎN CURSĂ!

Mașinuța se deplasa bine mersi spre destinație! Doar că ce să vezi, șoferul nu mă preluase, nu fusese nici măcar aproape de zona în care îl chemasem. Tunete și fulgere? Nici măcar. Andreea știe că e fraieră și celulele cenușii sunt pe ducă, așa că îl sună pe șofer, umilă și cu voce subțire:

Bună ziua. Am comandat un uber mai devreme și trebuia să îmi fiți șofer, daar cred că am apăsat eu pe ceva greșit căci îmi scrie că deja a început cursa. *Ba cred că mi-am cerut și scuze*

Ah, stați să verific. Ah, da. 

Ce pot face? Anulez?

Da. Anulați și încercați din nou poate mă prindeți tot pe mine. 

Evident că am comandat alt uber și deja mă certam că sunt o aeriană și jumătate. Noroc că am întrebat în stânga și în dreapta și am aflat că nu aveam cum să pornesc eu cursa și că e ceva putred la mijloc.

Acum au urmat tunete și fulgere! Cum se poate așa ceva? Uber? Țepar? Serviciul acela pe care îl ridic în slăvi și îl recomand tuturor, să îmi dea țeapă? Adică eu am avut încredere în șofer și m-am considerat pe mine vinovată pe nedrept?

Următorul șofer mi-a spus să le scriu celor de la uber ca să povestesc incidentul. Alt tembel. Auzi la el, să le dau mesaj? Îmi răspund ăia la paștele cailor. Cu toate astea, le-am scris convinsă că nu se va soluționa.

Cursa fantomă a fost în jurul orei 15, iar eu am dat mesaj la 15.23.

Am dus actele, am comandat alt uber, iar când dau să cobor: hopa mail de la uber!  Adică fix cât mi-a luat mie să îmi termin treaba și să cobor, le-a luat lor să îmi soluționeze problema și să pornească demersurile pentru a-mi rambursa banii.

Fără apeluri interminabile, fără muzicuță în timpul de așteptare, fără transfer la colega, fără interogatorii. Mă declar un om fericit.

 

P.S. Câte stele credeți că i-am dat șoferului care pornise cursa fără mine, ori cu o altă Andreea în mașină? Dăcât 5 :))

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.