Tu ai Baiermitor acasă?

Pozele sunt preluate de pe imobiliare.ro

Baiermitor – termen care combină baia și dormitorul, inventat de prietena mea Raluca 

Luna trecută vă povesteam despre luxoasa garsonieră în care puteai face un ou ochi din vârful patului. A mai scormonit Raluca prin analele imobiliarelor și a găsit o comoară. Pe bune de nu ne vine să punem mână de la mână să îl luăm. Păcat că e scump în draci. Dăcat 134 dă mii dă euro.

Apartamentul are două camere, o bucătărie, o baie și trei balcoane. Mă rog, bucătăria e de fapt living, dar nu aveau unde să o înghesuire în cei 78 de mp. Anunțul începe cu stângul. Ni se prezintă din prima livingul – bucătăria și problema nu e asta. Ci faptul că nu poți întoarce ochiul din tigaie de pe canapea. Vedeți și voi că este poziționată invers canapeaua. E incomod, trebuie să îți tot întorci gâtul, nu e sustenabil ce se petrece acolo.

Acum țineți-vă bine căci urmează să vă dau lumea peste cap. În poza care urmează vedeți cel mai bun unghi al dormitorului. La banii ăștia te aștepți la o pilotă mai de doamne ajută și niște picturi celebre. Toate acestea sunt depășite. Cada în dormitor este viitorul!

Pozele sunt preluate de pe imobiliare.ro

Vă dați voi seama cât de mult s-ar eficientiza time management-ul persoanei care se va muta aici? Sigur și vouă vă e lene uneori să faceți duș și vă aruncați direct în pat. Dar dacă îți pui cada în dormitor nu mai ai astfel de griji. Curat și odihnit. Ce să îți dorești mai mult?

Vă las să vă delectați cu anunțul complet aici.

P.S. Pe VICE găsiți secțiunea Case strâmbe pe radar dedicată special apartamentelor șugubețe, sau puteți urmări direct pagina de Facebook.