Tortul perfect de la Tort de Bezea.ro

tortdebezea.ro

Mi-am dat seama că nu am mai abordat de multicel subiectul haleală. Chit că ecranul cântarului îmi arată 50 de kilograme și sunt o anemică ambulantă, mănânc tot ce îmi poftește inima. Când mă gândesc la ceva dulce, ceva ce acasă nu aș putea mânca fiindcă nici eu nici mami nu știm să facem, îmi zboară gândul la un tort de bezea decorat cu multe fructe.

Prin iarnă, o colegă de la birou a avut geniala idee să comandăm un tort de bezea pentru a sărbători mărirea echipei. Am intrat pe tortdebezea.ro  și am comandat un tort de bezea cu fructe de pădure (Best seller).

Detalii tehnice
  • Tortul costă 100 de lei/ kilogram;
  • Cântărește între 1 și 4.5 kg în funcție de numărul de persoane cu care vrei să îl împarți.
  • Transportul este grauit pentru comenzile ce depășesc 150 de lei și dacă sunteți în sectorul 1. În funcție de zonă și prețul comenzii se schimbă și costul de livrare;
  • Comenzile se livreaza intre ora 11:00 si 17:00.

Pentru că fetele au sediul apoape de birou, pe Cirprian Porumbescu nr. 14, au venit personal să ne înmâneze frumusețea de tort. Vă spun de pe acum că trebuie să vă lăsați vreo 5-10 minute pentru poze. După ce vă asigurați că toată lumea l-a pozat îl puteți tăia. Nu puteți mânca până nu faceți o poză și secțiunii! Știu, pare mult timp de îndurat, dar o să bubuie instagramul de inimioare. Și dacă tot am spus de instagram, le puteți da follow aici, ori un like aici.

Impresii

Pe lângă faptul că a venit foarte repede comanda, ne-a bucurat să ne fie adus fix de creatoarele ei. Cât despre gust, MI-NU-NAAAT! Cu toții ne-am declarat mulțumiți (ceea ce rar se întâmplă)și am ras tot din farfurie. Am verificat pe site, iar prețurile nu s-au schimbat între timp. Așa că vă recomand cu drag să încercați tortul lor de bezea. Credeți-mă că după acel tort am tot încercat bezele, ori pavlova din mai multe localuri și niciuna nu se compară.

 

litera.ro