Tinder sau Olx? 😕

Renunț cu greu la lucrurile mele chiar și atunci când nu mă ating de ele. Am reușit să scap de boala de a cumpăra produse de machiaj doar de dragul de a avea mai multe și fiindcă au ambalaj drăguț. Eh, anul trecut încă sufeream de această boală. Cu toate astea, realizam că am prea multe. Am făcut o triere și am realizat că aveam produse noi nouțe, nedesfăcute, de care nici nu mă voi atinge vreodată fiindcă nu mi se potriveau.

Le-am făcut poze și le-am pus pe olx. Un kit pentru sprâncene de la Rimmel London, un fond de ten de la Oriflame și un cc cream. La scurt timp am primit un apel. O tipă era interesată de fondul de ten Everlasting. Nu mai știu cu cât îl dădeam, dar clar cu mai puțin decât făcea. De fiecare dată când vând ceva scad drastic prețul. Așa mi se pare normal. Nu fac bișniță, ci scap de niște lucruri de care nu mai am nevoie și le transfer cuiva care chiar le vrea.

Am stabilit să ne vedem la Eroii Revoluției. Mă sunase de pe numărul iubitului ei și aveau să vină împreună. Au întârziat. Tipic. M-am dus după ei de la metrou până la City Mall, căci nu voiam să mai aștept un minut în plus pe lângă cele 30 de minute pierdute. Au venit în formulă completă. Ei doi de mânță și cu bichonul după ei. Totă bijnițăreala a durat vreo 30 de secunde.

Am plecat la treburile mele. Știți situațiile alea când primiți mesaje în cele mai nepotrivite momente și în ore târzii? Yep. Era o astfel de situație. Era 1 dimineața și eu primeam mesaje pe whatsapp de la iubitul tipei. Inițial cu o glumiță de genul ,,dar pe roz nu ai?” Probabil făcea referire la faptul că fondul de ten e închis, iubita lui fiind destul de piți. Nu mi s-a părut dubios că nu mi-a șters numărul, sau că m-a contactat pe whatsapp. M-am gândit că l-a păstrat ca să știe cum să dea de mine în caz că i-am fraierit iubita și i-am vândut un produs prost. Plus că avea poză cu iubita la avatar, fapt ce punea orice pețitoare în gardă, gândeam eu :))

Problema a fost că tipul a continuat să mă caute nopți la rând, insistând să ne vedem ca să ,,ne cunoaștem.” Ce s-a întâmplat după? A urmat tipicul dialog: Păi și iubita ta ce zice? Eh da ce nu avem voie să ieșim, ceee, crezi că mă dau la tine? Păi mă întrebi chestii personale, vrei să mă cunoști și îmi dai mesaje după 12 noaptea…

Voi ce pățanii aveți cu olx?

cartepedia.ro