Ţie de ce ţi-e D.O.R. ?

A început luna decembrie şi s-au sculat patriotismul şi bunătatea din noi. E frumos ca măcar o dată pe ani să vezi că românul nu-şi mai compară traiul cu cel al altor ţări. Îşi aminteşte de peisajele frumoase pe care nu ar da bani să le viziteze, că mai bine merge la bulgari la all inclusive. Dă iama în jumbo pentru decoraţiuni de crăciun, căci nu-i aşa, toţi am locuit în peşteri până acum şi nu aveam decoraţiuni.

Mă întreb dacă în decembrie mai suntem homofobi, ne mai batem nevestele, ţinem post şi nu spălăm că e sărbătoare, dar înjurăm şoferii de RATB?

Eu sunt o feelingoasă (termen creat sper eu de mine, care semnifică versiunea hipsterească a cuvântului sensibiloasă) şi mă apucă dorul des. Ceea ce observ, e că deşi avem acest frumos cuvânt, care exprimă o stare, un sentiment, cuvânt nemaiîntâlnit în alte limbi, băi parcă nu ştim să ne fie dor. Da, tuturor ne este dor. De prieteni, de familie, de copilărie, de patrie…dar nu o arătăm, nu o spunem.

Mai puţin când se apucă BRomania de făcut reclame pentru crăciun. Zilele treucte circula pe facebook clipul în care BRo, alături de Laura Giurcanu, Ionuţ Rusu, Mircea Bravo şi Ilie’s vlogs îi umplorau pe cei de la Coca Cola să readucă pe TV reclama cu camionul. Pe motiv că fără ea, sărbătorile nu mai sunt aceleaşi. Şi chiar aşa e.

Astăzi, Coca Cola a anunţat pe facebook că minunea s-a întâmplat! Mult iubita reclamă s-a întors! Încă o dată, internetul a învins!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bcKBxuXpzac]

Mie îmi este dor de colarezul bunicii şi sper să ajung într-un weekend pe la ea ca să mă îndoape. Îmi e dor să sfărâm în mâini turtă dulce şi îmi e dor de tine! 😀

Ţie? De ce îţi este D.O.R.?

Şi dacă nu ai idee ce este D.O.R.= Decât O Revistă, intraţi pe site, merită.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.