Tevatura Okian 2.0

Dacă mă urmăriți pe Facebook, știți că am avut parte de o poveste de dragoste eușuată cu Okian. Îmi place să citesc și îmi place să colecționez cărți. Evident că îmi place și să vânez reduceri pentru dânsele.

Pe data de 12 iulie am comandat pentru o prietenă a cărei zi de naștere se apropia (Hello Găbița) cartea How to be a Bawse de Lilly Singh aka. || Superwoman || de pe Youtube. Okian era singurul site de la acea vreme care nu îmi cerea un rinichi în schimbul cărții + transport. Ba chiar am comandat două exemplare și un pachet promoțional care conținea 13 Reasons Why și What Alice Forgot. What Andreiuța forgot was that when life is too good…is not :)) Vorbele mele de duh le găsiți în volumul Almanahe ediția revizuită 2017.

Începutul

Am dat comanda, cu specificarea că donmișoara Bawse e la comandă și durează 2-4 săptămâni livrarea. Primesc mail peste 5 zile  (întrebasem eu cam cât ar dura livrarea) în care mi se spune că în 2 săptămâni ajung cărțile.

Peste 10 zile neavând vreun update referitor la comanda mea, am decis să îi contactez iar. Mi s-a răspuns că îmi pot livra celelalte 2 cărți, dar domnișoara Lily s-a pierdut pe drum. Așa că ei au recomandat-o și vor mai trece alte 2 săptămâni până ajunge la mine.

Pe 9 august îi contactez iar. Domne, ce se mai aude cu restul din comanda mea? Mi se spune că vor ajunge săptămâna viitoare și mă anunță ei după ce se face recepția mărfii.

Panica

Pe 17 august, adică după o lună și 5 zile de la comanda mea mi se spune că din pricina zilelor libere cu ocazia Sfintei Mării nu s-a făcut recepția mărfii și mai durează.

Între timp, eu am tot postat pe Facebook adăugând câte un comentariu în care spuneam că încă aștept comanda. Au sărit prietenii virtuali să îmi ofere Okian o reducere măcar dacă tot aștept atât. Eu am fost cât de pașnică am putut. Nu de alta, dar una dintre cărți urma să o fac cadou.

A doua zi am primit un cod de reducere (împreună cu scuzele de rigoare) în valoare de 50 de lei intitulat OKIAN-SOWWY-BAWSE. Mi-a plăcut la nebunie! Nu cuponul, că oricum îmi comand cărți, dar numele dat codului de reducere mi-a mers la suflețel. Cu el mi-am cumpărat How to Kill a MokingBird și The Vegetarian.

Eh, ce credeți că s-a întâmplat între timp? A venit pasărea, a venit și vegetariana, dar Lily tot nu a venit!!

How to be a Bawse a ajuns la mine în două exemplare minunate pe data de 23 august 😀

Concluzii

Chiar dacă a trebuit să aștept mai mult de o lună pentru două cărți și trecuse de mult ziua în care trebuia să ofer cadoul, eu nu m-am supărat. Ce m-a deranjat a fost că nu au fost ei cei care m-au contactat să îmi spună că va întârzia comanda. Am aflat câte un detaliu nou după mail-uri, apeluri și întrebări fetelor de la sediul din București care nu aveau nicio vină.

Voi mai comanda de la Okian, dar niciodată nu mă voi mai avânta la cărți pe care și ei la rândul lor trebuie să le comande de undeva.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.