Te scot la o gogoaşă de Dragobete?

Dacă eşti cât de cât activ pe reţelele de socializare e imposibil să nu te fi lovit de vreo poză cu minunăţiile de gogoşi de la Donuterie. Iar dacă nu ai gustat încă gogoşile lor nu ştiu ce mai aştepţi şi îţi recomand să încerci chiar din mai multe oraşe. Parcă tot mai bună e gogoaşa cu kinder bueno la Cluj, aşa-i?

Cei care au intrat pe site au văzut şi opţiunea de comenzi online. Acele cutii cu combinaţii între gogoşi sau adorabilele mini donuts perfecte pentru orice party. Din păcate această opţiune nu este valabilă în toate oraşele. În Tâgru Mureş de exemplu gogoşile îţi sunt aduse acasă, la birou, ca la pizza. În alte oraşe există opţiunea de a face comandă şi după să te duci la magazin doar ca să le ridici şi să achiţi. Astfel scapi de teama că gogoaşa ta preferată dispare din vitrină până vine rândul tău la coadă.

Se pare că ultima varianta este posibilă şi pentru Bucureşti. Nu ştiu dacă şi pentru persoane fizice, dar pentru juridice clar da! Aşa că dacă vreţi să vă îndulciţi colegii de birou, da-ţi-le un mesaj pe facebook şi cereţi-le detalii. Răspund foarte repede pe facebook şi pe instagram şi vă vor spune unde să daţi mail, pe cine să sunaţ, etc.

donuuuts

Eu nu pierd vreo ocazie de a mânca gogoşi, aşa că am comandat 12 gogoşi, dintre care două erau cu ciocolată neagră şi cafea, despre care am aflat cu stupoare că se vor scoate de la vânzare, însă tot ni le-au preparat. A doua zi dimineaţă, pe la 10 şi un sfert, am venit eu moţ să ridic cutiile. Vă spun sincer, m-am simţit pentru prima oară precum o tipă cu ţâţe mari căci eu ţineam cutiile tare mândră, aproape de piept. Toate privirile erau aţintite asupra mea. Văleu! Vă urez baftă la comandat, cât mai puţin timp pierdut în alegerea aromelor şi cât mai mult petrecut savurând minunăţiile. Acuş fug să îmi scot jumătatea la o gogoaşă.

Btw, frumuseţile din poză sunt ediţie de Valentine.s Day/Dragobete <3purfect