În sfârşit! Joburi pentru toţi românii

O mare problemă a ţării noastre din ultimii ani pare să fie bugetul. Buget susţinut ce contribuabili. Adicătelea de ăia care muncesc şi plătesc dările la stat, al căror număr scade. Între timp, numărul asistaţilor sociali (pe merit sau nu, e o altă dezbatere) creşte alarmant, iar pensionarii, de mulţi ce sunt, ne bagă guvernarea PSD pe gât. După atâţia ani, încă ne urmăreşte mascarada lui Iliescu, care cică aducea democraţia pe la noi prin ogradă.

Ce se întâmplă de câteva zile în ţară este minunat. Bineînţeles, este groaznic ce fac guvernanţii şi nu ştim dacă ieşitul în stradă va remedia durerile acute în fund ale celor care ne conduc. Eu sunt impresionată de numărul mare de oameni, de jandarmi, de protestele paşnice, de solidaritatea de care românii au dat dovadă. Se împart cafele, supe şi felii de pizza. Orange a venit cu duba în plin protest să fie semnal la net, se oferă cazare gratuită pentru cei din alte oraşe cae vin la protest în Bucureşti. Nu ştiu dacă guvernanţii mai au nevoie de alte dovezi ca să realizeze că noi chiar #neamsăturat.

Am vrut de la început să evit încercările eşuate de a face politică pe blog, însă nu mă pot abţine când văd aşa o desfăşurare de forţe. Mă aşteptam sincer ca aseară să iasă măcel datorită acelor instigatori. Oamenii s-au retras, jandarmii s-au apărat şi au intrat în ei după zeci de minute, abia după ce piaţa se eliberase. Trec zilnic pe strada Paris şi îi văd. Văd cum se dublează numărul jandarmilor. Văd cum îmi pică netul şi aud lozinci încă de la 9 dimineaţa. Văd copii, părinţi şi bătrâni uniţi împotriva a ce face PSD. Partid care culmea, a câştigat alegerile!

Românii şi-au dat în sfârşit seama că doar dacă promiţi salarii şi pensii nu e destul. Foarte bine drag partid bubonic, că ne daţi salarii şi pensii, dar acestea se susţin prin muncă. Locurile de muncă nu mai sunt ca pe vremea lui Ceaşcă. Dacă iei bani din bugetul alocat pentru sănătae sau  educaţie, ca să plăteşti pensia minimă celor care nu au avut chef de muncă, sau ajutoarele prefăcuţilor şpăgari, nu ajuţi poporul! Nu dezvolţi o ţară!

Aşa că ejobs a adăugat România, ca şi angajator. România caută români implicaţi şi liberi. Nu contează din ce oraş eşti şi nu este nevoie de experieţă. Vii la muncă atunci când poţi, dar nu care cumva să  treci la ALTĂ ÎNTREBARE până nu ai încercat, din toate puterile, să oferi răspunsul solicitat.

Puteţi aplica aici:

 https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/romani-implicati-si-liberi/860923

P.S. Nici măcar nu îmi pasă câtă reclamă îşi face ejobs (sau orice companie, cofetărie, ceainărie, etc.) pe spatele prostelor 😀

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.