Se schimbă conceptul de divă în România 👸

bravoandreea.ro

Miercuri am fost (în treacăt mai mult) la Digital Divas 2017.

Conferința este împărțită în două. În prima parte, sunt sesiunile de story telling, unde diferite prezențe din mediul online își spun povestea de succes și oferă tips&tricks pentru a-ți da și ție curaj, sau măcar să îți pună un zâmbet pe buze.

A doua parte, cea așteptată de toți, este gala! Decernarea premiilor celor mai îndrăgite și muncitoare dive digitale ale României.

Dar ce presupune job-ul de divă digitală?

Îmbrăcămintea excentrică?

Să fie oare orele bune petrecute pe rețelele de socializare?

Cunoașterea Photoshop-ului din scoarță în scoarță?

Sau cunoștințe în sensul de oameni care să facă poze, editare, redactare în locul tău?

Plimbatul de la un eveniment la altul? #pișcotăreala

Male-up on fleek în orice moment al zilei?

Haterii? Că dacă cineva nu te suportă, e clar! Ai reușit să faci ceva!

Știți ce s-a întâmplat anul acesta la Digital Divas? S-a întâmplat zic eu cel mai frumos lucru posibil. Publicul s-a deșteptat și a votat autenticitatea. Au votat-o pe diva care nu are aere de divă. Pe diva cu garderobă vintage, cu două pisici negre, ruj roșu și job full-time. Job-ul ei nu este cel de divă. Are un blog și un vlog desprea beauty&fahsion și face totul din pasiune. Nu are o echipă de profesioniști în spate. Este naturală, amuzantă și inteligentă.

Andreea Balaban a câștigat premiul I la două dintre categoriile la care a fost nominlizată (Best Use of Video in Fashion and Beauty Blogging & Most Active Beauty Blogger)

Și Andreea se îmbracă diferit. Și ea cunoaște editare foto și este foarte atentă la cum arată feed-ul ei de instagram. Dar face totul din plăcere și o simți aproape de tine de fecare dată când o privești. Nu e din plastic. O vezi nemachiată, obosită după o zi de muncă, cu picioarele în chinuri din pricina tocurilor, în ploaie așteptând-o pe Melinte, în pijamale mângâindu-l pe Poirot și etalându-și manelele de la gât într-o oglindă de hotel.

🎀🎀🎀Doamnelor, vă mulțumesc că ați votat-o!🎀🎀🎀

photo

#teambalaban La anul și mai multe premii, da?

P.S. Cu riscul de a părea heităriță, am rămas cu sechele după ce la Webstock, o duduiță a ținut un discurs despre cum să ne acceptăm așa cum suntem, despre naturalețe & co, în condițiile în care nasul și buzele ei erau al naibii de diferite față de ce văzusem pe Youtube cu ceva luni în urmă. Precum acea duduiță sunt multe și sunt considerate dive. Vreau ca divă să însemne ceva pozitiv, frumos, iar Andreea Balaban este exemplul de așa da 😀