Sanvișwear

De fiecare dată când plec de acasă ai mei mă întreabă: Îți face mami un sanvișuleț să ai pentru drum?

De grijulii ce sunt ei și de zgârcită ce sunt eu, sanvișul îmi este cel mai bun companion. Îl luam cu mine la școală, la muncă, pe tren, uneori și dacă doar ieșeam în oraș. În continuare plec cu sandvișulețul și sticla cu apă peste tot, însă am o limită. Limita apare atunci când merg la un concert, un festival, o convenție, etc. Beau apa pe drum, mănânc la mec-ul de peste drum, dar nu îmi umplu rucsăcelul cu haleală. Jk, la cinema intru cu tot mega image-ul. Am zis rucsăcel nu pentru că sunt fiartă pe diminutive. La  evenimente nu vii cu trollerul de work and travel!

Acum două săptămâni, căutam părerile oamenilor despre Bucharest Gaming Week. Chiar dacă nu sunt gameriță, urmăresc o parte din youtuberii care au fost prezenți și chiar consider BGW un eveniment reușit. De ce?  Fiindcă a fost cu copii, dar fără haosul de la Comic Con sau You Meet. Prichindeii erau entuziasmați, au pus întrebări, s-au jucat, iar apoi s-au pus la coadă precum soldățeii pentru poze și autografe.

Băi și cum zapam eu printre reviews, se trezește unu Care să dea o steluță fiindcă nu l-au lăsat gorilele de la pază să intre cu termosul. Cum e posibil așa ceva?! Cum să nu îmi dea voie cu apă, cu mâncare? Păi mațu meu ce bagă? Dădea el acolo exemple de oameni care beau apa pe care  o aveau la ei și după îi puneau să arunce sticla. Strigător la cer, nu?

Am citit și recitit nemulțumirea individului. Măi dacă ai avut ghinionul de părinți super protectori care la ora 22 te luau de la majorate, te înțeleg. Altfel nu! Să îmi spună și mie cineva la ce eveniment din ultimii 5 ani s-a intrat cu sticle de plastic și casoletele de mâncare? Dacă nu mă înșel, când a venit Madonna pe meleagurile mioritice, s-au scandalizat fanii pe la televizor că nu aveau voie cu diferite obiecte la ei. Pe vremea aia am înțeles, dar acum mi se pare noaptea minții.

Nici mie nu îmi convin mereu aceste reguli, dar înțeleg că ele există și nu mă cheamă Logan Paul ca să nu le respect. Ce poți face în aceste cazuri?

  1. Citește întotdeauna cu ce poți veni la eveniment. Dacă nu ai citit/ ai găsit, asigură-te că ai un prieten care vine cu mașina și folosește-o drept depozitare;
  2. Mănâncă acasă și fugi cu gașca după eveniment la kfc;
  3. Vinde un rinichi și ia o apă. Te va hidrata și nu te vei duce de 5 ori la toaletă;
  4. Nu te lua în gură cu băieții de la pază. Never!