România nu va accepta NICIODATĂ căsătoria între persoane de același sex

Sunt conștientă de acest lucru.  Sunt conștientă și de faptul că ceea ce urmează să înșir este o generalizare crasă!

Pentru milioane de români toleranța este un termen străin.

Pentru milioane de români este mai important ce se întâmplă în fundurile fiecăruia în loc să fie preocupați de propria gospodărie.

Pentru milioane de români, mersul la biserică are scop strict bârfitoresc! Majoritatea slujbanicilor (termen inexistent de identificare a persoanelor care merg la slujbă) știu despre ce se petrece acolo la fel de puțin ca mine. Adicătelea în afară de mirosul de tămâie, mai nimic.

Mă îndoiesc să trăiesc ziua în care țara noastră va accepta persoanele gay. Deja nu mai e vorba de căsătorie sau nu. Acele milioane de oameni, CPF-iștii ar dori moartea, iradierea de pe fața planetei a persoanelor gay. Nu mă credeți? Dați un scroll prin comentarii și vă veți cruci de ce legături cu Satana și forțe oculte fac ei. Se și bat cu pumnul în piept fiindcă Trump și Angela Merkel au aceeași gândire ca ei. Așa modele, așa coaliție.

De ce nu va accepta România căsătoria între persoane de același sex?

Fiindcă românul nu înțelege că acele persoane ORICUM NU AU VOIE datorită Codului Civil.

Fiindcă românul e prea curios de viața sexuală a altuia. Se masturbează în RATB la orice fustă scurtă, caută lesbian born pe google și înjură homosexualii. Asta pentru că el este de fapt un frustrat sexual. Care are probabil acasă o Tanța care îi spune ,,eu nu pun gura pe așa ceva” și îi mai dă și două scatoalfe.

Fiindcă românul e cel mai cel la video chat! E plin de credincioși, dar totuși afacerea asta a înflorit cel mai bine pe plaiurile mioritice.

Fiindcă românul încă îi vinde odraslei povestea cu barza/varza.

Fiindcă românul nu acceptă educația sexuală în școli.

Fiindcă românul își povestește activitățile sexuale sub un patrafir în loc de scaunul din cabinetul ginecologic. Româncele merg totuși când nasc, sau când fac avort. Bărbații…arși cu ceară probabil.

Fiindcă românul se închină la o mamă care a zămislit un fiu cu un alt bărbat, nu cu bărbatul ei, când era minor[!!!