PRO TV ne învaţă cum să îi enervăm pe foşti

Aşa-i că aveai nevoie de aşa ceva în viaţa ta? Deja devenise plictisitoare activitatea de stălkuire a fostei de pe conturile de instagram ale prietenelor. Stai, ce, nu toate facem asta? Ok, sorry, nu e vina mea că şi-a pus duduiţa profilu pe privat dooh! Vremurile disperate cer măsuri disperate.

Stăteau ei creatorii, directorii, regizorii şi alţii prin studioruile PRO și au  venit    cu o idee pentru o nouă emisiune. Ceva fresh, nemaiînâlnit, succes garantat vă spun eu. Ştiţi ce emisiune debutează pe 6 martie? Dansez pentru tine! AAah, se numeşte Uite cine dasnează, mă rog, îl are pe Mihai Petre în compoziţie, clar aceeaşi chestie. Pe semne că PRO TV-ul începe să îşi recupereze puiuţii pierduţi pe la Antene.

Să lăsăm totuşi aceste detalii. Băi fraţilot, PRO TV-ul e nebun! Ştiţi care e bomba? Că la emisiunea asta le vom vedea în acelaşi platou pe Andreea Marin şi pe Mihaela Rădulescu! Zâna şi…  vor fi împreună în această emisiune fraţilor! Mihaela în calitate de prezentatoare, Andreea în calitate de jurat. Nu vi se pare al dracului de amuzant cum două foste doamne Bănică, vor face acum o emisiune care teoretic era a domnului Bănică?

Sublim! A renunţat zâna la TVR? Că pe Mircea Radu l-am văzut zilele trecute la TVR 2 şi recunosc că m-am îmbujorat niţel. Mai e cu multe vedete emisiunea asta cu dans, cică la creme de la creme. E cu coregrafii, cu omuleți care   dansează, cu perechi, mă depăşeşte. Vreau doar să le văd pe cele două împreună. Cele două foste soţii, reunite pe platourile de filmare. Vă daţi seama ce nasoale trebuie să fi făcut Fane dacă fostele lui şi-au reunit forţele? Spune drept Fane, le-ai pârât şi pe ele la Socrate? 

Aşadar, reţineţi vă rog, pe 6 martie, transmisie în direct a răzbunării fostelor. Vă las aici articol, eu m-am prăpădit. Genial, genial PRO TV! Mai vreau!

BONUS: La 2:18 priviţi cum zâna tot zână rămâne! 😀

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_j51GLz5w-U&w=560&h=315]

librariadelfin.ro