Prima iubire

love writing

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Aveţi emoţii când vă ţineţi de mână, vă priviți în ochi cu orele și vă imginaţi bătrâneţea împreună. Dar ușor, ușor nu vă mai acordați timp unul altuia, relația se răcește și vă despărțiți. Plângeți o perioadă, apoi vă apucă dorul și vă împăcați. Și uite așa se creează un du-te vino adolescentin. Prima mea iubire a fost blogging-ul și aveam 13-14 ani când ne-am cunoscut. Ailaltă primă iubire a fost undeva prin clasa a-10-a, o iubire evident neîmpărtășită, tipul mai era și combinat, ceva de vis!

M-am îndrăgostit de blogging și ne-am despărțit și tot împăcat (oh, the irony) și iată-mă din nou în fața unui ecran, scriind ce îmi debitează mintea. DAR, dar din dar se face bucurie, promit că de data aceasta e serioasă treaba.

De unde până unde numele blogului? Young and not so restless este o expresie pe care o inserasem inițial pe profilul meu de linkedin. Platforma are un aspect minimalist și deși începe să se transforme în facebook, singura metodă prin care poți să stand out e să scrii cât mai mișto despre tine. Mi s-a spus că așa o descriere e cam copilăroasă și aș putea da impresia de neprofesionalism unor angajatori mai zgronțuroși.  Frustrarea că eu nu am reuşit să găsesc încă acel angajator care să mă plătească pentru scris, desenat schițe și făcut brioșe, m-a împins să îmi caut un job de om normal și să mă întorc în blogosferă cu un mare dor în corazon.

Până pun eu banii la ciorap pentru domeniu și devin juniorache în ale html-ului, rămân ici șa, pe wordpress. Vineri o să aterizez pe la Bloggle și dacă nu voi reuși să vă conving să veniți, măcar o să vă povestesc :D.

P.S. Citisem un articol scris de Denisa Luntraru  în care recomanda noilor blogărași să își aloce un spațiu special pentru scris. Eu am scris aceste rânduri în tramvaiul 45 și pe o băncuță  de pe Şoseaua Kiseleff. Nu știu cât profesionalism denotă, dar deja am dus o luptă acerbă cu niște insecte. Le-am făcut eu să priceapă că putem conviețui pe aceeași băncuță, cu condiția să nu se urce pe mine.

litera.ro