Prima iubire (partea a doua)

Fix acum un an intram emoționată pe wordpress pentru a încerca a nu știu câta oară să mă țin de treaba asta numită blogging. Ieșeam de la facultate, mai mult ca sigur fiindcă nu facem vreun seminar și la parter erau câteva fete de la aser care promovau ceva numit bloggle. Le-am întrebat despre ce e vorba și mi-au răspuns cu entuziasm. Ele erau curioase dacă am un blog și ghiciți ce? În seara aia mi-am făcut blog!

Fix acum un an scriam acest articol intitulat sugestiv Prima iubire. Nu m-am gândit că îmi voi cumpăra domeniu, nu m-am interesat de hosting, nu mi-a păsat de SEO, keywords, advertoriale, colaborări sau evenimente. Tot ce am vrut a fost să mă întorc la pasiunea mea, la scris. Îmi doream atât de tare să împărtășesc cu internețul prin ce peripeții trec, ori pe unde am găsit gogoși bune încât un blog părea cea mai faină idee.
Țin minte că în prima lună eram pe cai mari. Scrim în jur de două articole pe zi, frenezie. Eh, în luna mai au apărut problemele. Eu eram în ultimul an de facultate şi se apropia licenţa, mă apucasem de Game of Thrones şi nu am făcut nimic cu viaţa mea până nu am ajuns la zi. Mulţam grasule de convingere!

În iunie am revenit timid, cu recenzii ale concertelor pe la care am avut noroc și buget să merg. Adicătelea Maroon 5, Queen+Adam Lambert, Rihanna şi Untold. A fost o perioadă tare aglomerată. Cu evenimente ce ţin de blogging? Nu! Îmi începusem gap year-ul şi am profitat de acest lucru ca să călătoresc, să îmi văd de job şi să mă îndrăgostesc de orice mişcă. M-am îndrăgostit de colorat, de străduţe înguste, de recepţionistul bozgor din Sighişoara, de la un Gingerbread Latte la Starbucks, oh câtă iubire!

Pentru fiecare omuleț care a dat click, a citit și a zâmbit, MULȚAM FAIN!