Planuri de weekend

Așa mi-am intitulat o secțiune din agenda mea. Am găsit, sau mai bine zis primit pe mail și înscris la alte chestii faine, de data aceasta lejer, de weekend. Și ca să nu mai scriu, să tai, să fac o nebunie în agendă, transpun ce am acolo ici șa:

  • Astăzi și mâine, cei de la ASER organizează Jump above the line. Go online! Conferință urmată de workshop-uri practice și încheiată de un Cocktail Party. Vor veni BRomania, Bunescu, Cristina Bazavan si mulți alții. Tema acestui eveniment este crearea unui brand personal. Azi începe la 13.30 în sediul BCR de la Universitate, iar mâine ne dăm întâlnire tot acolo de la 10.3, atențiune căci accesul se face prin Poarta 3;
  • Pe 1 și 2 aprilie avem târg de carte SF & Fantasy la Centrul Cultural Casa Artelor. Editurile Nemira, Paladin, Corint și multe altele vă așteaptă cu noile apariții în domeniul SF & Fantasy. Veți găsi board games, benzi desenate și figurine. Programul este 11-19, iar evenimentul este hostuit de către cei de la bookblog.ro.

Nu sunt Busu, dar am un feeling că nu ne vom putea bucura în acest weekend de 20 de grade, dar cu siguranță, imediat cum ne vom întoarce la muncă va fi din nou cald și bine. Sublim, așa-i?