Planuri de weekend #9

Așa-i că și tu vrei să îi asculți live pe The Motans? Weekend-ul acesta vă puteți bucura de concertul lor cu intrare liberă!

Sâmbătă

Are loc a 4a ediție IMapp București. Proiecțiile 3D ale celor șase țări finaliste vor începe la 17.30 în Piața Constituției.

Este mereu o plăcere să te uiți la Casa Poporului cum se dărâmă. Bucuria e și mai mare când realizezi că e ireal și că nu s-a descotorosit țara de o atracție turistică impunătoare.

Duminică

Tot în Piața Constituției se vor organiza concerte cu intrare liberă, cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Artiștii pe care vei vedea sunt: Irina Rimes, The Motans, Vunk, Delia, Voltaj și Holograf. 

Abia aștept să îi văd pentru a patra oară pe The Motans și cred că ar fi primul concert free pe care îl prind cu ei :)) Ne vedem acolo, da?

Spre seară, ce zici de un Sistem ca pe Ferentari?

Fraților nu glumesc. Este un eveniment intitulat astfel și se ține pe Livezilor! Este cu zdringhi-zdringhi, iar intrarea e liberă. Ca să înțelegeți, Livezilor e zona aia din Ferentari de care și ferentariștilor le e teamă. Acolo clar nu voi semna condica de prezență, dar m-a amuzat teribil simpla existență a evenimentului.