Planuri de weekend #2

Am așa o lene în mine zilele acestea. Mai e și vremea asta care mă face să mă despart cu greu de păturică dimineața. După atâta drob, pască, ouă fierte și dormit mai bine de 12 ore, nu mai am chef parcă de nimic. Vreau să mă uit la seriale, ori la Bravo ai stil :)) și să halesc chipsuri. Însă de curând am început un nou job, iar weekend-ul a rămas singurul meu răgaz, chit că îl aleg pentru relaxare, ori pentru socializare.

  • Taman pentru ăi mai leneși, Verde Stop Arena vă așteaptă sâmbătă la prânz pentru o zi de leneveală aka. Lazy Day. Găsiți păpădii, haleală și bere. Ce ați putea să vă doriți mai mult?
  • Pentru cei activi,  la ora 14 în fața Bibliotecii Naționale începe The Color Run Dream Tour. Ediția de anul aceste este cu unicorni. Bilete (dacă mai găsiți) aici;
  • Până duminică sper să îmi reîncarc bateriile căci Editura Litera organizează cel mai mare schimb de cărți. Ora 20, parul Colțea, vă prezentați cu o carte pe care doriți să o dați în schimbul alteia nou-nouțe de la editura Litera. Cărțile adunate vor fi donate bibliotecilor școlare din zonele defavorizate. Mai multe detalii ici șa.

P.S. Nici de data aceasta nu sunt Busu, dar #doamneajută să fie frumos măcar în weekend.

librariadelfin.ro