Planuri de weekend #11

Sfânta zi de vienri s-a întors!

Weekend-ul acesta merg în sfârșit la Taco Bell și fiindcă nu vreau să prind coadă, am să vă recomand câteva evenimente din acest weekend:

Angajatori de TOP

Astăzi și mâine, la Sala Palatului se organizează evenimentul de carieră Anagajatori de TOP. 100 de companii vor veni cu 500 de job-uri pentru voi. Tot ce trebuie să faci, este să îți completezi CV-ul pe www.hipo.ro pentru a-l printa ulterior. Ai nevoie de un singur exemplar, căci la standul fiecărei companii ți se va scana codul. Eu am participat la vreo 2-3 editții pentru workshop-urile organizate de ei. Deloitte, Mihcelin, Genpact, IKEA, BCR și P&G sunt doar o parte dintre companiile care vă invită la skillshop. Baftă!

Vinyl Boutique

Ediția cu numărul 14 v-a pregătit 10.000 de discuri cu muzică pe vinyl. Majoritatea sunt aduse din UK și puteți aduce discuri de acasă pentru a face schimb. Muzică, burgărași și bere rece. E locul în care l-aș duce pa tati…asta dacă nu fugea la țară 😕

TechTalks

Mâine, tot la Sala Palatului, se organizează 3 conferințe (Software Development, Web & Mobile, AI, IoT & Robotics) și 6 TechLabs. Vin speakeri de la IBM, Ericsson, BearingPoint, Accenture, BCR, EY, Huawei și Societe Generale European Business. Unii dintre ei cred că țopăie de la Angajatori de TOP aici.

 

Sau poți veni cu mine și Mihnea la Taco Bell. Nu. Nu facem cinste!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.