Plăceri nevinovate

Zilele trecute, circula pe interneț un clip cu Doc, invitat la  emisiunea Show de seară cu Viorel Dragu de pe Comedy Central. Explica el acolo, că are un viciu. Un viciu al naibii de dubios, dar des întâlnit în ultima perioadă pe plaiurile mioritice.  Ce anume? Eh, DOC SE UITĂ LA BRAVO, AI STIL!

Pentru necunoscători, Bravo, ai stil! este o emisiune (de stil evident) de pe Kanal D. A ajuns la sezonul cu numărul 2 și se bucură de un foarte mare succes, fiind prezentă și în mediul online.

Emisiunea aceasta creează dependență. Prezentatoare este Ilinca Vandici și avem pe de-o parte jurații, pe de altă parte, concurentele. Emisiunea este de luni până vineri, urmată de o gală tematică sâmbăta. Un fel de Budha al emisiunii este Răzvan Ciobanu, care stă într-un colț cu ai săi mocasini roz și pantaloni cu vedere la glezne și burtă.

Concurentele sunt puse să își imagineze diferite situații la care să gândească ținute. Ținutele sunt în general excentrice și rareori am putut spune da frate, aș ieși așa pe stradă. Ce se întâmplă pe platouri, e crâncen. Bârfă, mahalagii, plasare de produse, invidii și o regie de doi bani, care cumva, îmi place domnule!

Eu mă uit pe interneț, căci Kanal D e băiat bun și pune episoadele integrale pe Youtube. Partea mișto e că există și două pagini pt memes (de unde am preluat și pozele):

  • https://www.facebook.com/bravoaistilmemes/
  • https://www.facebook.com/Bravo-ai-stilposting-431827447164573/

Pe lângă asta, sunt și într-un grup, unde doamneee câtă…câtă iarbă :)) îmi sângerează ochii. Dar de ce mă uit? De ce se uită atât de multă lume? Băi, să fim serioși, pe cine nu amuză scandalul?

Nu îți apar neuroni noi dacă te uiți la emisiune, dar prin comparație nu e nici despre cine s-a culcat cu cine și ce operații are y. Rareori, sunt și sfaturi pe care le pot pune în practică și muritorii de rând. Sfaturi de stil, nu de comportament, lel. Băi și râzi. Râzi de te prăpădești. Să vă dau câteva exemple:

*Clipuri nu am cum să urc că nu am versiunea premium*

Și știți care e partea cea mai mișto? Deși se fac eliminări săptămânal, se tot adaugă concurente noi. Ceea ce însemană că emisiunea poate să o ducă așa la nesfârșit :))

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.