Piese de pus pe repeat #16

SONY DSC

Nu știu ce faceți voi la muncă, dar eu azi am adunat un număr impresionant de link-uri către domnul Youtube cu muzică bună. Ca să nu uit de vreo piesă care m-a uns pe suflet, le las aici în ideea de recomandare de care să îmi aduc aminte. Clar le voi ține pe replay în următoarea perioadă.

Încep cu ceva finuț de la Ed Sheeran. Știți piesa Perfect? Cum stătea el contemplând și arnajându-și șuvițele ginger, i s-a năzărit ideea de a face o colaborare cu Andrea Bocelli. Glumesc. Nu știu cum le-a venit ideea, dar sună minunat. Piesa Perfect este momentan, piesa mea favorită de la el. Versiunea aceasta este sublimă. Și când credeam că o piesă perfectă nu mai poate fi îmbunătățită. Cred că cel mai mult îmi place partea în care Ed cântă în italiană. Pupă mama de băiat roșcovan :X

Cei care au văzut 13 Reasons Why își amintesc probabil de piesa Run Boy Run de la Woodkid. Piesa asta cu orchestră cum ar suna? Dă-i un play. Nu pot să spun mai multe căci îmi amintesc de concertul celor de la 2cellos la care nu am ajuns #lacrimă.

Și nu se poate să nu recomand și de la G-Eazy ceva. A lansat oficial al treilea album, The Beautiful & Damned care trebuie să ajungă și la mine curând (în variantă digitală) and I am soooooo excited! Îmi place băiatul ăsta. Îmi place stilul lui, îmbrăcămintea , cum își livrează muzica, până și oamenii de care este înconjurat îmi plac. Ar fi prea mainstream să pun și eu link către Him & I. Vă recomand în schimb piesa care m-a făcut să mă netuziasmez din cale afară când am primit notificare.Nu știu cât de cunoscută este pentru publicul larg piesa Easy de la Son Lux, dar la acest remix nu mă așteptam. I am impressed beyond words. Dacă există un Dumnezeu al muzicii, clar El a decis această creație:

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.