Piese de pus pe repeat #11

SONY DSC

Hei!

Țineți minte seria aia în care vă spuneam ce piese am mai găsit cărora le tot dau replay în ultima perioadă? Nu? Asta e, eu tot vă dau piese 😀

Am terminat sezonul 1 din Victoria și sezonul 2 are premiera în seara aceasta. Who’s excited? I AM!! Aceasta e piesa de generic și este folosită și la încoronarea ei. Curând o să vă povestesc și despre acest serial. Voi l-ați văzut? Eu nu prea am încercat seriale istorice până acum, dar sunt în căutare de material ca să mă obișnuiesc cu faptul că GOT nu va mai face mult timp parte din viața mea.

Nu, nu trăiesc sub o piatră. Normal că ascult ca o nebună Taylor Swift – Look What You Made Me Do. Sunt destul de sigură că la VMA (care apropo sunt în noaptea aceasta) vom avea parte de o reprezentație destul de shady din partea ei. Watch out Kanye ‘cuz Tay Tay is slaaaaaayin’!

Că tot am adus vorba de VMA, Miley va avea o reprezentație în seara aceasta și cred că se întoarce la o versiune mai chill a ei. Îmi place foarte mult piesa aceasta și mă bucur să o văd că a crescut și că trece prin tot felul de schimbări. Dacă nu mă credeți, luați de savurat o piesă recentă de-a ei:

Atât pe ziua de azi. Mă duc să mă pregătesc emoțional pentru noul sezon din Bravo ai stil! Premiera este mâine, 28 august la 16.30 pe Kanal D.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.