Pățanii din vacanță

Alo, te mai plimbi mult?

Noi avem sesiune și tu…

Băi da acasă când mai vii?

Da te plimbi nu glumă!

Cred că o să mai aud chestii de genul multe zile de acum încolo. E greu să le explici oamenilor că nu e chiar atât de scump să călătorești. *cough* Ținând cont că 3 oameni au putut călătorii cu un buget egal cu salariul unora *cough*. Ca insight, cel mai scump a fost în Croația. Prin scump mă refer că oriunde mă opream erau prețuri de Centrul Vechi. Eu sunt o zgârcită și 15 lei berea mi se pare mult.

Am realizat că după această vacanță am material de blog pentru cât oi trăi. Am să încep cu pățaniile ca să ne amuzăm:

  1. În prima seară am avut cazare în Skopje, Macedonia. Camera era foarte frumoasă, doar că baia era suspectă. În sensul că, nu doar că era imensă, dar avea 4 oglinzi strategic plasate! Una pe perete, ca să te vezi când te speli pe dinți. Una lângă ușă, ca să te vezi în toată splendoarea și să crezi că baia continuă și să dai cu capul în ea ca tuta. O a treia lângă cadă, ca să te vezi din nou în toată splendoarea cu dușul pe tine. Ultima, lângă vasul de wc!! Și de parcă nu era destul, wc-ul și cada erau una lângă alta, adică atunci când stăteai pe wc te vedeai din două unghiuri!
  2. A treia seară s-a sfârșit cu cazarea în Bosnia & Herțegovina, la Medjugorje. Acolo vin foarte mulți catolici, italieni majoritatea, căci s-a arătat nush ce maică făcătoare de minuni și bla bla. Aflu că unitatea de cazare, era una pentru pelerini! M-au luat toate transpirațiile. Mă și gândeam cum îmi vor da doar pâine cu apă, o baie pe hol și ore fixe de rugăciune. La intrare, un grup de 10 băieți se rugau. Partea nașpa era că acolo aveam de stat 3 nopți. Ce să mai, îmi venea să plâng deja. Când ajung în cameră, deasupra patului era o cruce cu bărbosul răstignit…Am ieșit din cameră cu lacrimi în ochi deja :)) Și atunci îl văd frate. Pe EL. Router-ul deasupra ușii!!
  3. În a cincea zi am plecat din Bosnia spre Croația, pentru a vizita orașul Split. Ajunși în vamă, vine o tipa în față (că fuserăm cu autocar) să anunțe că nu își găsește fkin buletinul. Așa că am făcut cale întoarsă. La cazare nu îl găsește, așa că plecăm fără ea. Ajungem iar în vamă, sună tipa: Am găsit buletinul!! FFS!!

 

Acum fug să văd Wonder Woman 😀 Mă întorc cu poze din excursie și o să vă spun și de prețuri și ce am vizitat, căci m-ați tot întrebat în privat. Also, chiar mă bucur să văd atâția tineri interesați de călătorii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.