Moartea lui Iliescu şi comenzile la Ikea

Care naiba e legătura dintre Iliescu şi Ikea? Ce titlu mai e şi ăsta? Legătura dintre tovarăşul Iliescu (îi spun tovarăş pentru a aminti că omul indiferent de perioada sa de mandat….tot comunist e) şi Ikea este marcată de faptul că nu fac niciodată ce ne dorim. Iliescu nu mai moare, comanda Ikea nu mai ajunge.

Am dat o comandă pe site, pe 1 februarie. Un scaun de birou decât. Pe 4 am primit confirmarea, cam greuţ. La Ikea, termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare. Multicel, dar aia e, nu te cari cu scaunul din Băneasa până acasă.

Nu ştiu ce au păţit alţii, dar interneţul îmi spune că majoritatea au avut experienţe neplăcute cu Ikea. Am primit telefon de la firma de curierat pe data de 11, deci într-o sâmbătă, că îmi vine în ziua aia comanda. Am sunat ulterior la relaţii clienţi, după ce le dădusem deja ceva mailuri pe 8, la care mi se răspunsese doar cu ,,părerea ta cotnează, mulţumim, răspundem cât de repede putem” sună deja a relaţie, nu?

Le-am scris pe facebook că mai repede moare Iliescu, până vine comanda de la ei.

La telefon, duduiţa de la relaţii clineţi îmi calcula cu metoda calendarului (hehe ce am râs la glumiţa asta, sunt o babă, ştiu), cum abia marţi  pe 14 e ultima zi de livrare şi că mă răţoiesc degeaba. Că se calculează 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Adicătelea de pe 4. Ok, seems legit. Dar dacă mă sună de la curierat, fking SÂMMĂTĂ că îmi vine comanda SÂMBĂTĂ!!Nu adaug şi weekend-ul ca zile lucrătoare?

Nope. Da de ce? Adică poa’ să vina Sâmbăta, în intervalul 16-20, dar astea nu sunt zile lucrătoare. Dar ce sunt? Lucrează şi sâmbăta de teamă că scriu vreun post pe blog despre ei?

Nu au venit sâmbătă. După alte câteva mesaje şi ăla de se ocupă de pagina lor de facebook vizibil iritat de dobitocenia mea care nu ştie să calculeze 7 zile lucrătoare, mi-au spus că l-au contactat pe curier şi vine luni comanda, intervalul 10-14. Când scriu rândurile aseta e Luni 13:42. Credeţi că a venit comanda? Că m-a sunat vreun curier? Ei aş!

Le-am dat iar mesaj pe facebook, căci acolo ştiu să răspundă. După ce le zic că e aproape ora 14 şi eu tot nu am primit comanda, primesc la scurt timp apel. S-au gândit la mine de Valentine’s Day şi îmi fac o surpriză, că cică vin până la urmă pe 14…

UPDATE: E 14:37 şi niciun semn de la ei! S-au dus dracu toate zilele lucrătoare!!

Totuşi, ajungerea comenzii mele este deja de domeniul SF. Exact ca probabilitatea ca Iliescu să moară.Vă las şi link ca să verificaţi, poate maore Iliescu.

P.S. Vineri am dat o comandă de cosmetice, de prin Arad. Luni deja mă suna curierul că e la mine la poartă. #justsayin

librariadelfin.ro