Micul dejun la pat

Pozele sunt preluate de pe imobiliare.ro

Să servești micul dejun la pat este visul oricărui pui care părăsește cuibul părinților. Goana după apartamente și urmărirea creșterii ROBOR-ului au devenit sporturi naționale pentru români. Din când în când, mai caut și eu garsoniere. Sunt departe de a achiziționa una, dar astăzi am găsit garsoniera de vis. În garsoniera aceasta mi-aș dori să servesc micul dejun la pat.

Pozele sunt preluate de pe imobiliare.ro

Așa-i că vi s-a făcut poftă de niște ouă ochiuri? Parcă mă și văd întorcând ouăle în tigaie de sub păturică. În caz că sare uleiul hap mă feresc repede cu pilota. Voi vă dați seama ce deliciu o să fie pentru musafiri? Eu gătind (în continuare cocoțată în pat) și ei îmbătați de miros vor exclama:

Mamă ce mișto! Mâncăm în pat? Ai mei nu mă lasă niciodată. 

La care eu, voi răspunde cu nonșalanță:

Băi ești prost? Vrei să pută dormitorul a prăjeală? Mergem și mâncăm la masă. Hai ia un loc. 

Nu ați văzut masa? E fix după acele paravane. Clar nu sunt puse doar de design. Au triplă utilitate. Sunt bune pentru că pot capta mirosul, astfel încât nu care cumva să îți pută musafirii a ulei refolosit. Pe lângă asta mai oferă și intimitate, factor foarte important când te decizi să te muți la casa ta. Ce contează că fix de cum intri în casă dai peste om în pat? Important e să nu vezi la ce se uită cei din living la televizor. Nu de alta dar Bravo, ai stil! e deja la sezonul 4…

 

P.S. Pe VICE găsiți secțiunea Case strâmbe pe radar dedicată special apartamentelor șugubețe, sau puteți urmări direct pagina de Facebook.

librariadelfin.ro