Mai găsim ceva mişto pe Youtube zilele astea?

Surprinzător, DA! Suntem într-o perioadă în care parcă fără clickbait nu ai cum să răzbaţi, apar creatorii de conţinut mai ceva ca melcii după ploaie şi vârsta lor se apropie cu paşi repezi de vârsta consumatorilor. Nu că aş avea ceva cu copilaşii care stau pe youtube. Sunt şi exemple bune. Am găsit foarte multe fetiţe de şcoala generală care fac parte din comunitatea booktube.

În timp ce alţii îşi canalizează atenţia pe Next Big Vlogger, eu vă invit să urmăriţi un youtuber care mai mereu stă în umbră, în sensul că toată lumea întreabă dacă a murit :)) Este destul de vechi în această breazlă, a început cam când au început şi Tequila, Alex Contraş, Skivo, Alduts, ce bătrână sunt ioi doamne!

Mă refer la Daniel Pîrvan, cunsocut poate pentru unii sub pseudonimul thelifeinro, care de curând s-a reprofilat. Îl urmăresc pe Dan de când filma pe balcon şi mă super bucur că el a ales să fie altfel. Nu se luptă pentru milionul de abonaţi şi s-a dedicat supravieţuirii la Poli şi visului său. Omul compune, scrie versuri perntru el, dar şi pentru alţii. Astăzi este ziua lui şi a lansat cea de-a doua piesă. Audiţie plăcută şi ştiţi voi, like, share, subscribe! 😃

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BLA5iH8KafY&w=560&h=315]