Întrerupere de program

În mod normal azi vă recomandam o carte, dar am decis să întrerup programul căci a venit vremea să purtăm discuții cu adevărat serioase. Vă amintiți că mă plângeam de windows phone? În urma acelui articol au fost oameni care s-au declarat mulțumiți, iar asta chiar m-a bucurat. Eh păi acuș…

Facebook Messenger nu mai funcționează! Adicătelea noi ăștia mai amărâți cu Windows 8 pe telefon, ne-am trezit cu mesajul sorry boss, ești depășit. Am zis eu că windows phone e bun, dar dacă vrei aplicații precum Facebook, Instagram, Snapchat, ți-ai luat țeapă. Am încercat cu update la aplicația de Facebook, așa cum mă încurajează ei în mesaj, not working, m-am enervat și le-am dezinstalat. Nu mă deranjează să intru din browser, dar nu mai pot trimite voice clips și filmulețe and it hurts my little soul 🙁

Am căutat pe interneț și conform The Sun, mai multe telefoane vor întâmpina această problemă. Pentru utilizatorii windows phone oricum aplicațiile de Facebook și Facebook messenger nu aveau ultimele update-uri, deci nu prea înțeleg decizia de a spune stop. Ce este și mai grav, este faptul că foarte curând și WhatsApp își va lua tălpășița.

Așa că ce-am făcut? Am completat formularul Orange Smartphone Tester. Văzurăți deja oameni din online care și-au pus mânuțele pe Samsung Galaxy S8 Plus, deși telefonul încă nu a apărut în magazine. Acest lucru este posibil fiindcă Orange oferă telefoane spre testare clienților Organe și Bloggerilor. Nu știu ce șanse am, dar poate reușiți voi. Înscrierile se fac aici.

Aveam în minte de ceva timp ideea că trebuie să îmi schimb telefonul, dar eu sunt o persoană foarte zgârcită, al dracului de zgârcită. Dacă aveți recomandări de telefoane bunicele pentru zgârcita de mine, nu ezitați să îmi dați de veste. Nu de alta, dar să vă stresez și pe insta story.